Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daivasen @ 2009 08 21, 09:55)
Nu bet jau tie pomidoriukai kokie grazus kaip tik atsidarai puslapi tai labai upa pakelia. Bet sakykit ar tik man taip atrodo kol vysniniai tie pomidoriukai nebuna visiskai prinokę tai man jie aitroki kazkokie...

Na ir pas mane irgi ,jei mažiau sunokęs turi aitrumo ,bet ne visi schmoll.gif ,tie geltonieji tai thumbup.gif ,labai geras skonis
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 08 20, 12:49)
o pas mane lauke puikiausiai auga, ir be priedangos. Aš jau nebežinau, kur juos dėt  doh.gif  Tie lauke prastesnės išvaizdos nei šiltnaminiai, bet salotoms žiemai puikiai tinka. Tik kiek tų salotų reik. Užkniso jau jas daryt, gi ir nesuvalgysim tiek.
O agurkų vakar 4 kibirus parnešiau, neviltis apėmė  doh.gif Jau tų konservuotų agurkų, pomidorų, mišrainių tiek, kad nebetelpa nei rūsy, nei garaže  doh.gif

na jau dziaugtis, kad tiek visko gerai priaugo, tai ne pas mane, iki siol nei vieno paraudusio pomidoro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 08 21, 09:55)
Nu bet jau tie pomidoriukai kokie grazus kaip tik atsidarai puslapi tai labai upa pakelia. Bet sakykit ar tik man taip atrodo kol vysniniai tie pomidoriukai nebuna visiskai prinokę tai man jie aitroki kazkokie...

Nu turi ,kai kurie tokį skonį,bet man tai labai.Tiesa kas auginsit vyšninius kitą metą,tai palikit kokią šakų dešimt minimum.Auga,net pavėsį.Dar gardens delight išskirtinio skonio.Sub artic plenty labai gausus ,žemaūgis skanus.Black russian buvau nurašius,bet dabar daugelio pamėgtas,labai skanus ir tt.
Atsakyti
Pas mane jau kai kurie panašiai ir turi,jau pastogėje tvirtinu šakas,ir rudeniui dar nesiruošia,labai norėčiau black rusian,bet iš kur jų būtų galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 21 rugpjūčio 2009 - 21:39
QUOTE(satanele @ 2009 08 21, 22:38)
Pas mane jau kai kurie panašiai ir turi,jau pastogėje tvirtinu šakas,ir rudeniui dar nesiruošia,labai norėčiau black rusian,bet iš kur jų būtų galima nusipirkti? g.gif

jeigu kaune duosiu pomidorą,o gal ir sėklų parinksiu.Tai kitą metą apdalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 08 21, 22:43)
jeigu kaune duosiu pomidorą,o gal ir sėklų parinksiu.Tai kitą metą apdalinsiu.

Stoju į eilutę,aišku už dyką nenoriu,pirkčiau ir kitokių sėklyčių jei bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 21, 23:03)
Stoju į eilutę,aišku už dyką nenoriu,pirkčiau ir kitokių sėklyčių jei bus smile.gif

Tikrai nepardavininėsiu mirksiukas.gif ,jeigu turėsiu,tai pasidalinsiu.
Papildyta:
Čia black russian http://images.google...&...t=0&ndsp=20
Turiu ir purple russian,bet sakyčiau jie kaip juodi.O skonis,nu skaniau black russian.
Atsakyti
na va ir as siandien truputuka pririnkau maziuku bigsmile.gif PRINCESE,YELOW PEARSHAPED ir kitu raudoniuku kazkur dingo kortele su pavadinimu gal dar atrasiu smile.gif
tai uzmarinavau taip marinata vos ne is galvos padarius ziuresim kas bus

buvo kazkur 1,3 litro vandens tai dejau :
1sauksta druskos
4 saukstus cukraus
ir suspaudziau 4 citrinas
dar dejau baziliko lapeliu
svogunu
pipiru nemaltu
garstyciu grudeliu

reikes paragaut gal koki kad patikrinti kas gavosi bigsmile.gif

va mano derlius

user posted imagedezutei dar reik panokinti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 22, 21:01)
na va ir as siandien truputuka pririnkau maziuku  bigsmile.gif PRINCESE,YELOW PEARSHAPED ir kitu raudoniuku kazkur dingo kortele su pavadinimu gal dar atrasiu smile.gif
tai uzmarinavau taip marinata vos ne is galvos padarius ziuresim kas bus

buvo kazkur 1,3 litro vandens tai dejau :
1sauksta druskos
4 saukstus cukraus
ir suspaudziau 4 citrinas
dar dejau baziliko lapeliu
svogunu
pipiru nemaltu
garstyciu grudeliu

reikes paragaut gal koki kad patikrinti kas gavosi bigsmile.gif

va mano derlius

user posted imagedezutei dar reik panokinti
user posted image

Ką žadi su jai daryti ,marinuosi ar kaip nors kitaip smile.gif
Atsakyti
Kokie faini tie geltoni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:53)
Kokie faini tie geltoni ax.gif

Aš turiu parinkčiau sėklų,bet kaip sužinoti ar galima iš jų rinkti,man ir jų skonis neblogas smile.gif
reikia klausti Regilos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 22 rugpjūčio 2009 - 20:56
Cia greiciausiai Ola rusis as nusipirkau.Kad juodaji princa daryti is savo seklu galima ta jau zinau,bet kitas rusis sakiau nerizikuosiu,nes bus kaip su anytos pomidorais.
Atsakyti