Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daivasen @ 2009 08 19, 17:53)
As tai kitais metais butinai sodinsiu vysniniu, nes man labai patiko kad ju yra gausybe...ir jau siemet nusipirkau kriausiniu geltonu seklos, dar gal koki didesniu pomidoru rusi imaisysiu....

Pasipylė vyšniniai pas mane,vakar 3 stiklainiukus 07l sudėjau,maišiau su princesa tai vaizdelis neblogas thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 20 rugpjūčio 2009 - 09:17
QUOTE(Dakora @ 2009 08 19, 23:54)
O su pomidorais lauke teko atsisveikint,per para visi parudavo,net nebuvau taip macius... verysad.gif  buvo jie tokiam mini siltnamiuke po agroplevele ir jau valgem,tik ,kad maziukai,bet vistiek....o dabar net zaliu nespejau nuimt,buciau ka sumascius ziemai pasigamint.Vyras net nepatikejo,kol savo akim nepamate tu laidotuviu. verysad.gif

o pas mane lauke puikiausiai auga, ir be priedangos. Aš jau nebežinau, kur juos dėt doh.gif Tie lauke prastesnės išvaizdos nei šiltnaminiai, bet salotoms žiemai puikiai tinka. Tik kiek tų salotų reik. Užkniso jau jas daryt, gi ir nesuvalgysim tiek.
O agurkų vakar 4 kibirus parnešiau, neviltis apėmė doh.gif Jau tų konservuotų agurkų, pomidorų, mišrainių tiek, kad nebetelpa nei rūsy, nei garaže doh.gif
Atsakyti
tegul buna visko daugiau nei dirbi dirbi darže ir derliaus negauni,arba labai mažai gauni. sad.gif
Papildyta:
turbut su manim sutiks ir kitos augintojos
Atsakyti
Na ir seip krize juk tai ir ziema pirkti nereikes, jau tikrai puiku kad taip uzdera derlius....
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 20, 09:44)
Pasipylė vyšniniai pas mane,vakar 3 stiklainiukus 07l sudėjau,maišiau su princesa tai vaizdelis neblogas thumbup.gif
user posted image

user posted image

drinks_cheers.gif Jo ,vaizdelis geras,tai ne pas mane user posted image
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 20, 11:00)
tegul buna visko daugiau nei dirbi dirbi darže ir derliaus negauni,arba labai mažai gauni. sad.gif
Papildyta:

ale kai gauni tiek, kad niekaip suvartot negali, irgi negerai - išmest gaila, nes tiek vargta doh.gif
Kitais metais jau tiek nesodinsiu, nes iš proto su tokiu derlium išsikraustyt galima. Jokio poilsio - kasdien po darbo iki 12-1 val prie stiklainių doh.gif

Betgi šiaip tai jei šiltnamy būtų neužaugę pomidorai, tai būtų be proto gaila biggrin.gif 'Black cherry' - super, man patys skaniausi iš mano šiltnamio. Kitais metais būtinai sodinsiu. O 'Ola polka' man neypatingai.. kitąmet verčiau iš geltonųjų rinksiuos kitus.
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 20, 13:00)
Papildyta:

Labai net sutinku verysad.gif Nesiskuskite geru derliumi doh.gif
Atsakyti
Aišku geras derlius yra man labai malonu,kaip yra pomidorų,morkų svogūnų česnakų,o blogai kad beveik neturėsiu kopūstų,agurkai mažai dera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 20, 16:21)
Aišku geras derlius yra man labai malonu,kaip yra pomidorų,morkų svogūnų česnakų,o blogai kad beveik neturėsiu kopūstų,agurkai mažai dera tongue.gif

Tos anksciau isvardintos darzoves svarbesnes mirksiukas.gif ,o del tu kopustu-tai pilvukus maziau pus tongue.gif
Atsakyti
Labai ,labai mėgstu kopūstus,po pomidorų antroje vietoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 08 20, 12:09)
ale kai gauni tiek, kad niekaip suvartot negali, irgi negerai - išmest gaila, nes tiek vargta  doh.gif
Kitais metais jau tiek nesodinsiu, nes iš proto su tokiu derlium išsikraustyt galima. Jokio poilsio - kasdien po darbo iki 12-1 val prie stiklainių  doh.gif

Betgi šiaip tai jei šiltnamy būtų neužaugę pomidorai, tai būtų be proto gaila  biggrin.gif 'Black cherry' - super, man patys skaniausi iš mano šiltnamio. Kitais metais būtinai sodinsiu. O 'Ola polka' man neypatingai.. kitąmet verčiau iš geltonųjų rinksiuos kitus.

Black cherry mums su vyru irgi patys skaniausi,nu ir dar sun gold.
Atsakyti
Nu bet jau tie pomidoriukai kokie grazus kaip tik atsidarai puslapi tai labai upa pakelia. Bet sakykit ar tik man taip atrodo kol vysniniai tie pomidoriukai nebuna visiskai prinokę tai man jie aitroki kazkokie...
Atsakyti