Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(zylute81 @ 2009 08 19, 15:29)
oranzinai tai labai skanus mesingi minksti nerugstus tai yra kriausiniai man labai patiko smile.gif

pirkau turgui karta oranžiniu , nu bet skonis mmm.......kai pklausiau pardavejos kokia veisle tai sake kad senoviniai ir nebežino pavadinimo , nepagalvojau vieno pomidoriuko pasilikti sėklai.bet skonis neapsakomas.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 08 19, 15:43)
pirkau turgui karta oranžiniu , nu bet skonis mmm.......kai pklausiau pardavejos kokia veisle tai sake kad senoviniai ir nebežino pavadinimo , nepagalvojau vieno pomidoriuko pasilikti sėklai.bet skonis neapsakomas.

Yra tokie lietuviški "OLA " vadinasi ,geltoni ,beveik oranziniai ,man labai patinka ,saldūs .
Atsakyti
o gal kuri norit kokiu savo skaniu derliuku(agurku, pomidoru ar papriku) pasidalinti, ta prasme parduoti ax.gif

88888888 oho kokie pomidoraiciai bigsmile.gif

mano nabageliai balkone auginasi vis dar doh.gif
Atsakyti
vieninteliai "jaucio sirdys "panasus pas mane i naminius.kiti kaip is parduotuves blink.gif
Atsakyti
As tai kitais metais butinai sodinsiu vysniniu, nes man labai patiko kad ju yra gausybe...ir jau siemet nusipirkau kriausiniu geltonu seklos, dar gal koki didesniu pomidoru rusi imaisysiu....
Atsakyti
o kaip tikslei vadinasi jusu višniniai pomidorai?
Atsakyti
88888888,jau penis siemet ne viena glosto savo siltnamyje. biggrin.gif
as geltonus OLA kitiems metams nusipirkau.Nes kai norejau pavasari ,tai negavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 19, 18:38)
as geltonus OLA kitiems metams nusipirkau.Nes kai norejau pavasari ,tai negavau. ax.gif

blink.gif Reiks ir man OLA nusipirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 19, 18:38)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
as jau maziukus turbut vakuosiu savaitgali vyras buvo nuvaziaves i siltnami tai sake jau kazkiek bus tik va neapsisprendziu kaip vakuosiu smile.gif
Atsakyti
Na as rytdienai vel surinksiu pora stiklainiuku. ax.gif
Atsakyti
As siandien uzsikonservavau pomidorus su patisonais ir agurkais,recepta rinkausi is SM,bet manau ,ar tik ten nebus nugrybauta su paruosimu,na zodziu eigoje keiciau doh.gif ,pasidariaun kaip visada dar papildomai 0,5 viena paragavimui,ziuresiu ar gales pratest ta receptuka.O su pomidorais lauke teko atsisveikint,per para visi parudavo,net nebuvau taip macius... verysad.gif buvo jie tokiam mini siltnamiuke po agroplevele ir jau valgem,tik ,kad maziukai,bet vistiek....o dabar net zaliu nespejau nuimt,buciau ka sumascius ziemai pasigamint.Vyras net nepatikejo,kol savo akim nepamate tu laidotuviu. verysad.gif
Atsakyti