satanele
Aciu uz atsakyma. Visi l giria betaliux. Bet as ju neauginau. Sakykite, o jie ar skanus? Nes as kai renkuosi kokius zemaugius sodint , stengiuos atrinkt tokius, kurie duotu dideli derliu ir butu labai skanus. Nes siltnamis pas mane nera didziulis plevelinis. Zemaugius sodinu antroj eilej arciau pleveles.O viduriu siltnamio sodinu aukstaugius.
Aciu uz atsakyma. Visi l giria betaliux. Bet as ju neauginau. Sakykite, o jie ar skanus? Nes as kai renkuosi kokius zemaugius sodint , stengiuos atrinkt tokius, kurie duotu dideli derliu ir butu labai skanus. Nes siltnamis pas mane nera didziulis plevelinis. Zemaugius sodinu antroj eilej arciau pleveles.O viduriu siltnamio sodinu aukstaugius.
QUOTE(Perlen @ 2009 08 07, 18:47)
Sveikos,man daigus šiais metais davė sesuo,tai pavadinimų nežinau,tai čia irgi gal pas mane "penis"?
o aš manau , kad čia SAN MARZANO veislė. Nors AveM pritarė Tavo nuomonei.
QUOTE(vardė @ 2009 08 07, 17:57)
Aš tai esu daiginus hibridinius ketverius metus iš eilės (žiūrėjau į galiojimo laiką), tik neatsimenu, kokia veislė. Daiginau tik tas iš pakelio sėklas, o ne rakinėjau iš pomidorų. Išdygo. O va štai šiemet iš Schetelig'o nusipirkau kažkokios naujienos ,,Delizia F1". Tai išdygo toookiee medžiai, ale pomidoro nei vieno. Už 10 sėklų sumokėjau 10 Lt. Žiedus tik dabar pradėjo kraut ant pačios viršūnės. Taigi, moralas - reikia pirmiausiai pasikonsultuot su SM, gaut rekomendacijas ir pirkt laiko patikrintas sėklas.
džy gal jų vegetacija - kokia 12 mėnesių . Kol kas tai patys brangiausi mano "girdėti" pomidorai
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 21:33)
Tai gal sesuo prisimins, ar sėklų pokutį bus išsaugojus..
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 20:33)
Ai zinai kam kas rupi tam tokia forma ir matosi.
QUOTE(naitas @ 2009 08 07,20:35)
Kam čia dar galvą sukt,penis tai penis
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:22)
Kadangi as uzbaigiau tema,tai ir atidarau nauja,kad galetume toliau dalintis patarimais.
Papildyta:
Papildyta:
Kas čia per armoškė? Ta prasme, veislė?
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 20:35)
džy gal jų vegetacija - kokia 12 mėnesių . Kol kas tai patys brangiausi mano "girdėti" pomidorai
Buvo parašyta - selekcijos naujiena, tai aš ir susigundžiau. Ir tuos 10 daigų buvau padalinus - pas nieką pomidorų . Tik medžiai... Tai va, pagal jūsų nuotraukas, pirmiausiai užsisakysiu penį Pakui tą juočkį... O būna juodasis penis?