Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Pas mane irgi Betalux turėjo būti ankstyviausias,bet išėjo kitaip ,šatunsky velikan pas mane pirmutinis ,dienos neprisimenu,po to veislės neužsirašiau,o delfinai tik dabar pradėjo nokti schmoll.gif
Atsakyti
satanele
Aciu uz atsakyma. Visi l giria betaliux. Bet as ju neauginau. Sakykite, o jie ar skanus? Nes as kai renkuosi kokius zemaugius sodint , stengiuos atrinkt tokius, kurie duotu dideli derliu ir butu labai skanus. Nes siltnamis pas mane nera didziulis plevelinis. Zemaugius sodinu antroj eilej arciau pleveles.O viduriu siltnamio sodinu aukstaugius.
Atsakyti
Betalux,daugiau tinka vakavimui,nes yra rugstoki.
Atsakyti
AveM
Aciu. Rugsciu pomidoru nelabai galiu valgyt , nes sukelia skrandzio rugstis. Tikrai dabar zinosiu, kad pomidorai betaliux man netinka.
Atsakyti
Tau tada tiktu auginti juoduosius jie gana svelnaus skonio.
Atsakyti
Bandziau juodaji princa. Bet derlius buvo prastas. Siaip as nebijau eksperimentuot ,nes tik tokiu budu atsirenku man labiausiai tinkancias augalu veisles. Reik nepamirst , kad sodo zeme grynas smelis. Tai taip pat daug ka pakoreguoja.
Atsakyti
Na cia tai taip,pas mane juodzemis.
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 07, 18:47)
Sveikos,man daigus šiais metais davė sesuo,tai pavadinimų nežinau,tai čia irgi gal pas mane "penis"?  blush2.gif  g.gif

o aš manau , kad čia SAN MARZANO veislė. Nors AveM pritarė Tavo nuomonei.
Atsakyti
Ai zinai kam kas rupi tam tokia forma ir matosi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2009 08 07, 17:57)
Aš tai esu daiginus hibridinius ketverius metus iš eilės (žiūrėjau į galiojimo laiką), tik neatsimenu, kokia veislė. Daiginau tik tas iš pakelio sėklas, o ne rakinėjau iš pomidorų. Išdygo. O va štai šiemet iš Schetelig'o nusipirkau kažkokios naujienos ,,Delizia F1". Tai išdygo toookiee medžiai, ale pomidoro nei vieno. Už 10 sėklų sumokėjau 10 Lt. doh.gif  Žiedus tik dabar pradėjo kraut ant pačios viršūnės. Taigi, moralas - reikia pirmiausiai pasikonsultuot su SM, gaut rekomendacijas ir pirkt laiko patikrintas sėklas. mirksiukas.gif

džy doh.gif gal jų vegetacija - kokia 12 mėnesių laugh.gif . Kol kas tai patys brangiausi mano "girdėti" pomidorai bigsmile.gif

QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 21:33)
Ai zinai kam kas rupi tam tokia forma ir matosi. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif laugh.gif
Tai gal sesuo prisimins, ar sėklų pokutį bus išsaugojus..
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 20:33)
Ai zinai kam kas rupi tam tokia forma ir matosi. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(naitas @ 2009 08 07,20:35)
thumbup.gif  laugh.gif
Tai gal sesuo prisimins, ar sėklų pokutį bus išsaugojus..

irnesakyk.gif Kam čia dar galvą sukt,penis tai penis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:22)
Kadangi as uzbaigiau tema,tai ir atidarau nauja,kad galetume toliau dalintis patarimais.
Papildyta:
user posted image

Kas čia per armoškė? Ta prasme, veislė?
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 20:35)
džy  doh.gif  gal jų vegetacija - kokia 12 mėnesių laugh.gif . Kol kas tai patys brangiausi mano "girdėti" pomidorai  bigsmile.gif
thumbup.gif  laugh.gif

Buvo parašyta - selekcijos naujiena, tai aš ir susigundžiau. Ir tuos 10 daigų buvau padalinus - pas nieką pomidorų schmoll.gif . Tik medžiai... Tai va, pagal jūsų nuotraukas, pirmiausiai užsisakysiu penį blush2.gif Pakui tą juočkį... O būna juodasis penis? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti