pagal koki receptuka konservavai? ar gerai sustingo? man pernai mama dave, bet viskas plaukiojo nesustingo
[/quote]
rytojui pajieškosiu recepto,nes šiemiat dar neturiejau ka konservuoti ,dar tik pradiejo nuokti.aš staciau pagal 2 receptus tai venas nelabai gerai buvo užstinges o kitas .reikia daugiau želatinos dieti.
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:48)
Nu nalabai čia tose mano nutoraukose ką pamatysi ,mano pernykščiai
Vessta gal dar savo pardys
Vessta gal dar savo pardys
Viskas ten gerai matosi.
Va o su želatina man nepatinka pomidorai.
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 21:17)
Na man per grazu kakla tundrai nedaeina,kaip tai sudedi pomidorus,o is kur skystis. Niekuo neuzpili,ar as cia ko nesupratau.
Nu tundra ,savaime skystis atsiranda juos nulupus
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 21:41)
As tau sakau,kad mano grazus ilgas kaklas,tai smegenys sunkiai informacija gauna. Ne sykio nedariusi,tai ka ten gali zinoti.O kai dariau pernai.Tai dejau pomidorus ir apipilinejau juos kitais isspaustais pomidorais.
OHO kad paplušėjai
[quote=juliana1,2009 08 18, 21:17]
[/quote]
rytojui pajieškosiu recepto,nes šiemiat dar neturiejau ka konservuoti ,dar tik pradiejo nuokti.aš staciau pagal 2 receptus tai venas nelabai gerai buvo užstinges o kitas .reikia daugiau želatinos dieti.
[/quote]
ok. Labai lauksiu
Idesiu savo pomidoru sultyse nuotraukytes, kai vyras namo pargris, bet tik kita savaite
[/quote]
[/quote]
ok. Labai lauksiu
Idesiu savo pomidoru sultyse nuotraukytes, kai vyras namo pargris, bet tik kita savaite
Perlen, bet jei mažuosius pomodorus konservuosiu su skūrelėmis, tai iškur tuomet skystis rasis.
Gal papilt ko reikia. Ne nu čia jau reikia kažkokio kito recepto : pomidorai savose sultyse (su skūrele )
AveM.. sakykit savo receptą , nu padirbėsiu ir aš jei patikimas .
Gal papilt ko reikia. Ne nu čia jau reikia kažkokio kito recepto : pomidorai savose sultyse (su skūrele )
AveM.. sakykit savo receptą , nu padirbėsiu ir aš jei patikimas .
QUOTE(satanele @ 2009 08 18, 22:27)
O mano šeimynai tik su želatina geriausi,šiandiena 17stiklainiukų įsidėjau,5 stiklainiukus mišrainė su ryžiais,5 litrus kečupo išsiviriau,
ŠAUNUOLE ,gerai kai užderejo pomidoru,nes mano lig truputi ir yra bet dar žali ,turbut šiemet liksiu tik su agurkais (ir tu nedaug užderejo)
Apie patikimuma nieko negaliu pasakyti,man nesaude ir dabar dar turiu viena stiklaineli.I stiklainius dejau mazus pomidorelius,subadziusi.Kitus apdirbau karstu vandeniu,nulupau ir pertryniau per sieteli.Is tu sulciu gautu pertrintu per sieteli isviriau marinata,litrui tyres 1 saukstas druskos ir 3 saukstai cukraus.