Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Na merginos pasidalinkite kokiu nors laiko patikrintu pomidorų savose sultyse receptuku. Man praėjusiais metasi visi surūgo schmoll.gif
Atsakyti
na man reikes vaziuoti ziureti gak jau rasiu kazka vakavimui jai nebus suvalgiusi anytos seimyna nes jus cia visos rodotes ir as jau noriu pavakuoti kiek galima laukti smile.gif
Atsakyti
doh.gif Mano tai labai paprastas.Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko schmoll.gif ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į sandėliuką arba sklepą 4u.gif
Atsakyti
o pomidorai išlaiko savo formą? Ar gaunasi košelė? Ir ar seniai šį receptą naudojate - patikimas?
Atsakyti
Dekui Perlen 4u.gif , o as galvojau kad sudetingesnis receptukas. Tai jau uzpyliau verdanciu vandeniu, dar ir uzvakuot siandien spesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:14)
o pomidorai išlaiko savo formą? Ar gaunasi košelė? Ir ar seniai šį receptą naudojate - patikimas?

Vieni išlaiko ,kiti ne,man tai ir košė thumbup.gif ,vietoj tomatų naudojam,jei nori kad išlaikytų formą,tai mažiau gal laikyt tam karštam vandenį ir nelupt g.gif ,bet man tai taip skaniau nulupti,kai padarysiu,parodysiu kaip atrodo arba gal rytoj pažiūrėsiu kokį pernykštį slovikiuką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2009 08 18, 20:21)
Dekui Perlen 4u.gif , o as galvojau kad sudetingesnis receptukas. Tai jau uzpyliau verdanciu vandeniu, dar ir uzvakuot siandien spesiu thumbup.gif

Tai gal dar kas parašys ir sudėtingesnį receptuką hihihi.gif ,man tai patinka,kad jie taip greit pasidaro ax.gif
Atsakyti
Būtų smagu pamatyti nutorauką smile.gif

Gal kas dar kokį receptuką pasiūlysit mažiesiems pomodorams (žemaūgiams pvz) nes jiems skūreles lupti tai jau tas pats kaip blusinėtis.
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:31)
Papildyta:

Tai gal dar kas parašys ir sudėtingesnį receptuką  hihihi.gif ,man tai patinka,kad jie taip greit pasidaro  ax.gif

man irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:35)

Nu nalabai čia tose mano nutoraukose ką pamatysi lotuliukas.gif ,mano pernykščiai ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mažus gal ir neblusinėk,gi parduotuvėse būna su odom jie g.gif

Vessta gal dar savo pardys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:35)

Gal kas dar kokį receptuką pasiūlysit mažiesiems pomodorams (žemaūgiams pvz) nes jiems skūreles lupti tai jau tas pats kaip blusinėtis.

tai reikia išsirinkti didesnius ir galima pablusinieti lotuliukas.gif .aš pernai tokius mažus pomidoriukus visus užkonservavau su želatina ir svogunais ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 18, 20:52)
tai reikia išsirinkti didesnius ir galima pablusinieti  lotuliukas.gif .aš pernai tokius mažus pomidoriukus visus užkonservavau su želatina ir svogunais ir buvo  thumbup.gif

pagal koki receptuka konservavai? ar gerai sustingo? man pernai mama dave, bet viskas plaukiojo doh.gif nesustingo
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:06)
doh.gif  Mano tai labai paprastas.Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko schmoll.gif ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į sandėliuką arba sklepą  4u.gif

Na man per grazu kakla tundrai nedaeina,kaip tai sudedi pomidorus,o is kur skystis. g.gif Niekuo neuzpili,ar as cia ko nesupratau. biggrin.gif
Atsakyti