Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 15:50)
As dabar moraliskai ruosiuosi burokeliu misrainei,bet taip aptingau. biggrin.gif
Papildyta:
Mano pirmieji.
user posted image

Kaip gražiai atrodo thumbup.gif ,nufotkinsiu ir aš savo,AveM , tu kaip matau ir svogūniukų įdedi,aš norėčiau irgi su jais bet pabūgstu,ar gerai išsilaiko g.gif
turiu pomidorų ,bet su stiklainiais problema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 18 rugpjūčio 2009 - 14:56
As stiklainiu uzsitarinau sociai,o su svogunais dariau pirma syki.Taip as ju nemegstu,bet vyras megsta,tai pameginau.Nezinau kaip cia jie laikysis.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 16:00)
As stiklainiu uzsitarinau sociai,o su svogunais dariau pirma syki.Taip as ju nemegstu,bet vyras megsta,tai pameginau.Nezinau kaip cia jie laikysis.

maniškis taip pat svogūnai,česnakai,o aš česnakų nelabai,tai receptas tas pats tik svogūnų įdėjai?
Atsakyti
Taip dariau viska taip pat tik idejau svogunu,tikiuosi viskas bus gerai,bet kitus tai darysiu be svoguno.O cesnaka,tai as dievinu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 15:50)
As dabar moraliskai ruosiuosi burokeliu misrainei,bet taip aptingau. biggrin.gif
Papildyta:
Mano pirmieji.
user posted image

wub.gif Kaip jum faina,aš nieko dar šiais metais neužvakavau,tik ėdam kol kas user posted image ir dar kažkas sakė,kad po du pomidorus ant krūmo augina hihihi.gif
Atsakyti
O tai matei,praeitam puslapyje yra mano foto ideta,juk rusis"anytos duoti",tik du pomidorai ant viso augalo,nemeluoju.Paziurek. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 17:17)
O tai matei,praeitam puslapyje yra mano foto ideta,juk rusis"anytos duoti",tik du pomidorai ant viso augalo,nemeluoju.Paziurek. biggrin.gif

irnesakyk.gif Aišku mačiau lotuliukas.gif ,tai tie tik du,o kiti ne po du thumbup.gif
Atsakyti
Tai gerai,kad pasodinau kitu rusiu,nes jei tik tuos,tai butu geras derlius. biggrin.gif
Atsakyti
zziuri jus jau valgot, konservuojat, o maniskiai net nenori nokti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irise: 18 rugpjūčio 2009 - 17:10
Na ir maniskiai kaip tai keletas pirmuju prasiverze i prieki,o kiti visi zali. ax.gif
Atsakyti
pas mane jau irgi pomidoriukai panoko netik valgymui bet ir vakavimui thumbup.gif Tai mergaites noriu paklaust jusu pagal kokius receptukus jus darot su zelatina ir kaip savose sultyse reikia vakuot? nes paprastai vakuotu mano seimyna nevalgo schmoll.gif, o del saves tik pora sloikiuku pasidariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 19:12)
Na ir maniskiai kaip tai keletas pirmuju prasiverze i prieki,o kiti visi zali. ax.gif

nors tokia paguoda biggrin.gif ir orai sakyciau tokie nedekingai salti doh.gif
Atsakyti