Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 10:13)
Kai vaziuosiu vynuogiu valgyti galesiu seklu atvezti.Pomidora atveziu issirinksi seklas ir pati pomidora paragausi. biggrin.gif

O aš irgi norėčiau princo,bet reikia sugalvoti priežastį,kad tu pas mane atvažiuotum bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 08 16, 19:10)
Žiūrėkit koks svetys užklydo į mano šiltnamį paskanauti pomidoriukų, keletą radau pragriaužtų.
Aš tą svety už ,,kupros'' ir lauk pro duris lotuliukas.gif
sutryniau į dulkes

user posted image

Siaubas ,su kuo reikia dalintis pomidorais blink.gif
Atsakyti
Satanele,tu marinavai pomidorus,as recepte padariau klaida.Reikia tik 1 sauksto druskos ir 3 saukstu cukraus.As kai marinavau agurkus tai ir sumaisiau su pomidorais,jei jau marinavai turbut bus suroki,o gal ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 19:23)
Satanele,tu marinavai pomidorus,as recepte padariau klaida.Reikia tik 1 sauksto druskos ir 3 saukstu cukraus.As kai marinavau agurkus tai ir sumaisiau su pomidorais,jei jau marinavai turbut bus suroki,o gal ir nieko.

Aš jau sumarinavau,sakau lyg sūrokas,bet nieko sueis,dabar ka tik pabaigiau,ir raudonus dėjau ,ir žalius dėjau,ir agurkus,o rytoj su želatina juodesnis darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Na vienu zodziu pasudziau tau gerai pomidorus,garantuotai stoves,nenuraus dangteliu nors ir desimt metu. blink.gif
Atsakyti
Išmesti manau nereikės,suvalgysim bigsmile.gif
Atsakyti
Man jei kas nepavyksta,tai as per baliukus svecius vaisinu.Viska suvalgo ir dar pagiria.Nors namuose turbut galvoja dieve kaip nemoka marinuoti darzoviu,viena druska. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gera idėja AveM ,bet aš manau kad bus skanūs hihihi.gif
Atsakyti
Na kadangi dedasi nemazai cukraus,tai gal ir nieko ta druska. ax.gif
Atsakyti
O tu pomidorus tik tuo receptu konservuoji?
Atsakyti
Na jis man skaniausias,tai tik taip.Nes nedaug buna pas mane pomidoru.,vyras suslamscia. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pomidoriniai,valgo agurkus,bet pomidorai labiausiai thumbup.gif ,šiandien dėsiu su želatina,o paskui kitus vėl marinuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Na pas mane dar tik toks derlius,kad pora stiklaineliu tik uzmarinuosiu.
Atsakyti