Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 21:25)
Satanele,labai fainas derlius,o vyras jei nenori valgyti,tai kitiems seimos nariams daugiau liks. biggrin.gif

Aišku,nes man jie skanūs,jau nuo rytdienos pradėsiu dėti į stiklainius,su žele ir kaip tu sakei be acto bigsmile.gif bet pas tave tie juodukai tamsesni,pas mane tik raudonai tamsūs schmoll.gif
Atsakyti
Na gal rusis kitokia.As zu zelatina nedarau,tai nezinau ar ten tinka su actu ar be acto.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 22:12)
Na gal rusis kitokia.As zu zelatina nedarau,tai nezinau ar ten tinka su actu ar be acto.

Ne taip norėjau pasakyti,dėsiu su želatina,ir be acto kaip tu buvai įdėjusi receptuką
Atsakyti
As turbut ne taip supratau,tu turejai mintyje vienus darysi su zelatina,o kitus kaip mano be acto.Tikrai labai skanus be acto.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 22:17)
As turbut ne taip supratau,tu turejai mintyje vienus darysi su zelatina,o kitus kaip mano be acto.Tikrai labai skanus be acto.

taip ,o tu juos kaitini?
Atsakyti
Na pomidorus tai as kaitinu,kazkaip be acto man nedrasu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2009 08 15, 19:20)
Pamaciau siandien savo siltnami... doh.gif per savaite vos ne viosi lapai demem nuejo  verysad.gif Ar dar bandyt juos kuom gelbet ar tik apskint ir tiketis,kad sunoks,kas jau pauginta  g.gif

Skink sergancius lapus ir taip nokink. Maniskiai irgi apsirgo, dalis ju visai be lapu, bet pomidoriukus augina, nenoriu purkst chemija.
Atsakyti
Maniskiai irgi dauguma pomidoru po du ar viena lapa virsuneje turi. biggrin.gif
Atsakyti
vienam šiltnamija buvo pajuodave lapai,tai nukirpau plikai jau ataugo nauju lapu ir žali gražus lapai ir pomidorai toliau dera.antram šiltnami viskas gerai jau baigiu apkirpti lapus kad saulute geriau nuokintu pomidorus.
Atsakyti
satanele, gražus derlius thumbup.gif o man ir MB tie juodi labai patinka thumbup.gif thumbup.gif kitais metais vėl auginsiu, bet norėčiau gaut ir " Juodo princo " sėklų ax.gif jie juodesni atrodo smile.gif gal ir skanesni biggrin.gif
Atsakyti
Kai vaziuosiu vynuogiu valgyti galesiu seklu atvezti.Pomidora atveziu issirinksi seklas ir pati pomidora paragausi. biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrėkit koks svetys užklydo į mano šiltnamį paskanauti pomidoriukų, keletą radau pragriaužtų.
Aš tą svety už ,,kupros'' ir lauk pro duris lotuliukas.gif
sutryniau į dulkes

user posted image
Atsakyti