Na kaip jau rasiau tai pas mane vysniniai pomidorai, pirmi metai auginu, seip ne taip prisiprasiau vyro kad pastatytu siltnami, tingejom kast tai tik bordiurus susikalem ir privezem perpuvusio meslo, ir trest as niekuo netresiau, bet jau kitais metais tai turbut reikes nes labai daug pomidoru prisodinta ir jie tikriausiai daug trasos suvalge siemet....
Ir dar as ilgai juos laisciau gal koki menesi kekviena diena, po koki puse litro vandenio, kol nesuzinojau, kad galima laistyt tik kas sav. o ir gausiai....
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 13, 15:08)
nezinau ar bandet zuvi det pomidorams pas mus geriausia trasa
raganele manau reikia dziaugtis kad uzaugo ir turit derliu kita met tikrai uzderes geresnis bet kiek mano akys leidzia tai ten yra nemazia pomidoru
raganele manau reikia dziaugtis kad uzaugo ir turit derliu kita met tikrai uzderes geresnis bet kiek mano akys leidzia tai ten yra nemazia pomidoru
Žuvį bandžiau tai katė ten duobę kasė mėnesį gal tai daugiau niekuo ir netręšiau kartais palaistau.
Pomidoriukų nemažai ir tokio skonio džiaugiamės aišku, tik iki kito pavasario reik išsistudijuot skanias veisles
QUOTE(AveM @ 2009 08 13, 20:28)
As tai pavargau prasineti,tai pati issimokinau.
Aš ir sakau,atsibodo ,tai gali tai negali,kur geriau būtų pasižiūrėti,gal kur mamos kompiuteris
QUOTE(daivasen @ 2009 08 13, 19:14)
..
Ir dar as ilgai juos laisciau gal koki menesi kekviena diena, po koki puse litro vandenio, kol nesuzinojau, kad galima laistyt tik kas sav. o ir gausiai....
va taip žmonės pradedantys ir susidžiovina augalus, "pasakų" prisiskaitę. laistyt reikia atsižvelgiant į dirvos drėgnumą, augalų būvį, o ne "kartą į savaitę"...
atsiprašau, bet jau yra kas ir nukentėjo nuo tos pasakos "kartą į savaitę"..
sveikos mergaites na ir priauginot grazuoliu pomidoru
o as siandien nuskyniau pomidora kuris sveria 650 gramu
o atrodo taip
o atrodo taip
Nu ispudingas pomidoriukas....
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 13, 21:35)
sveikos mergaites na ir priauginot grazuoliu pomidoru
o atrodo taip
o atrodo taip
Gerulis
Mano geltonasis du tokius milzinus isaugino, kiti jau biski mazesni auga. Gaila veisles nezinau(jis pas mane vadinasi - "teta daiga dave "). Bet skanus svelnutis.
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 14, 01:24)
Gerulis
Mano geltonasis du tokius milzinus isaugino, kiti jau biski mazesni auga. Gaila veisles nezinau(jis pas mane vadinasi - "teta daiga dave "). Bet skanus svelnutis.
o pas mane dar geriau vadinas "vyro kriksto mama dave anytai i ji man"
QUOTE(naitas @ 2009 08 13, 21:53)
va taip žmonės pradedantys ir susidžiovina augalus, "pasakų" prisiskaitę. laistyt reikia atsižvelgiant į dirvos drėgnumą, augalų būvį, o ne "kartą į savaitę"...
Labukas grįžau iš atostogų,tai po dešimt dienų lūžta šiltnamiai nuo derliaus.Dėl laistymo,tai nemanau ,kad pasaka.O jeigu kas dieną,tai reikia lieti nedaug gal.Nes jeigu lieji tankiai ,kai pasodini,tai šaknys blogai išsivysto ir būna pavišiuje.Jeigu nustosi,tai aišku ,kad jau paskui nieko gero.Aš,net neatsimenu kada liejau.Taip ir jokios ligos nepuola.Pomidorams nepatinka ,kai žemė nuolat drėgna.