Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

siemet jie kaip isproteja auga vargsai nebenulaiko pomidoru dedasi ant zemes delto ir paklojau drabuzi kad nepradetu puti
didziuju pomidoru seklos mano mama gavo pries 20m, vienas giminaitis parveze is amerikos , o va dabar nusipirkom Rusijos Didieji tai labai panusus ir skoniu ir dydziu , tai kazkaip kalbejomes su mama sakom tikriausiai cia tapati arba labai panasi sekla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 13, 08:46)
mergytes gal isiterpsiu i jusu pokalbi noriu parodyt savo grazuolius blush2.gif  wub.gif 

Grožis groželis thumbup.gif . Pastebėjau, kad tu juos gan tankiai sodinai ir tokioj ,,siauroj" vietoj (ten, palei sieną), bet vistiek kaip gerai dera. Ar tręši kuom, ar vieta gera?... Nu bet ir pomidorai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 08 13, 09:15)
Nu ir mano pomidorai noksta

Nu nuostabu merginos. Pavydžiu "baltai".....
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2009 08 13, 09:21)
Grožis groželis thumbup.gif . Pastebėjau, kad tu juos gan tankiai sodinai ir tokioj ,,siauroj" vietoj (ten, palei sieną), bet vistiek kaip gerai dera. Ar tręši kuom, ar vieta gera?... Nu bet ir pomidorai bigsmile.gif  wub.gif

tresti niekom netresiu tik zuvimis maitinu blush2.gif ir kartais kas kel metai kai nuimam pomidorus paseju ziemkencius kad zeme pailsetu
Atsakyti
gobsiukas, labai derlingi ir gražūs pomidorai thumbup.gif thumbup.gif

daivasen, ir čia gausus derlius clap.gif
Atsakyti
daivasen tikrai grazus pomidorai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif blink.gif
nu bet koks grozis,kaip uzderejo pomidoru pas jus.

sad.gif pas mane po trys penkis pomidorus tik ir tai dar zali nei vieno neradau paraudonavusio,na tiesa nebuvau siltnami jau 4 dienas gal jau koks ir pagelto. rolleyes.gif
Atsakyti
Uhu kokie derliai thumbup.gif Jūs tik veisles ir kaip jas pasiekti prie tooookių fotkių rašykit bigsmile.gif Nufotkijau ir aš savo mažiukų pagrindinį vasaros maistą, ale veislė kaip sakiau netikusi - tik kad gražučiai mažučiai, bet rūgštoki kieti - salotoms su mozzarela ir fotkinimui labiausiai tinka, na ir vaikam vietoj obuoliukų graužt:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 13 rugpjūčio 2009 - 14:13
nezinau ar bandet zuvi det pomidorams pas mus geriausia trasa smile.gif
raganele manau reikia dziaugtis kad uzaugo ir turit derliu kita met tikrai uzderes geresnis smile.gif bet kiek mano akys leidzia tai ten yra nemazia pomidoru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 13 rugpjūčio 2009 - 15:10
Tikrai kokios fainos veisles,tiek derliaus.Mano vos po kelis pomidorus ant augalo.
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 13, 09:35)
tresti niekom netresiu tik zuvimis maitinu  blush2.gif  ir kartais kas kel metai kai nuimam pomidorus paseju ziemkencius kad zeme pailsetu

O kai sėji žiemkenčius, juos pavasarį išrauni ar rudenį? O žuvis kokia - gėlavandenė? Jūrinė? Prašom veislę pateikt biggrin.gif
Pomidorininkės, mano pomidorų lapai (kai kurių) pamėlynavo, tiksliau pavioletiniavo. Tai kas čia dabar, per šalta jiems? Bent taip sakėt, kai pavasarį apie plencus kalbėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 13 rugpjūčio 2009 - 16:26
Pilnai gali buti ir saltokos naktys lapams.Maniskiai lauke visi fioletiniai lapai.
Atsakyti