siemet jie kaip isproteja auga vargsai nebenulaiko pomidoru dedasi ant zemes delto ir paklojau drabuzi kad nepradetu puti
didziuju pomidoru seklos mano mama gavo pries 20m, vienas giminaitis parveze is amerikos , o va dabar nusipirkom Rusijos Didieji tai labai panusus ir skoniu ir dydziu , tai kazkaip kalbejomes su mama sakom tikriausiai cia tapati arba labai panasi sekla
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 13, 08:46)
mergytes gal isiterpsiu i jusu pokalbi noriu parodyt savo grazuolius
Grožis groželis . Pastebėjau, kad tu juos gan tankiai sodinai ir tokioj ,,siauroj" vietoj (ten, palei sieną), bet vistiek kaip gerai dera. Ar tręši kuom, ar vieta gera?... Nu bet ir pomidorai
QUOTE(daivasen @ 2009 08 13, 09:15)
Nu nuostabu merginos. Pavydžiu "baltai".....
QUOTE(vardė @ 2009 08 13, 09:21)
Grožis groželis . Pastebėjau, kad tu juos gan tankiai sodinai ir tokioj ,,siauroj" vietoj (ten, palei sieną), bet vistiek kaip gerai dera. Ar tręši kuom, ar vieta gera?... Nu bet ir pomidorai
tresti niekom netresiu tik zuvimis maitinu ir kartais kas kel metai kai nuimam pomidorus paseju ziemkencius kad zeme pailsetu
gobsiukas, labai derlingi ir gražūs pomidorai
daivasen, ir čia gausus derlius
daivasen, ir čia gausus derlius
daivasen tikrai grazus pomidorai
nu bet koks grozis,kaip uzderejo pomidoru pas jus.
pas mane po trys penkis pomidorus tik ir tai dar zali nei vieno neradau paraudonavusio,na tiesa nebuvau siltnami jau 4 dienas gal jau koks ir pagelto.
Uhu kokie derliai Jūs tik veisles ir kaip jas pasiekti prie tooookių fotkių rašykit Nufotkijau ir aš savo mažiukų pagrindinį vasaros maistą, ale veislė kaip sakiau netikusi - tik kad gražučiai mažučiai, bet rūgštoki kieti - salotoms su mozzarela ir fotkinimui labiausiai tinka, na ir vaikam vietoj obuoliukų graužt:
nezinau ar bandet zuvi det pomidorams pas mus geriausia trasa
raganele manau reikia dziaugtis kad uzaugo ir turit derliu kita met tikrai uzderes geresnis bet kiek mano akys leidzia tai ten yra nemazia pomidoru
raganele manau reikia dziaugtis kad uzaugo ir turit derliu kita met tikrai uzderes geresnis bet kiek mano akys leidzia tai ten yra nemazia pomidoru
QUOTE(gobsiukas @ 2009 08 13, 09:35)
tresti niekom netresiu tik zuvimis maitinu ir kartais kas kel metai kai nuimam pomidorus paseju ziemkencius kad zeme pailsetu
O kai sėji žiemkenčius, juos pavasarį išrauni ar rudenį? O žuvis kokia - gėlavandenė? Jūrinė? Prašom veislę pateikt
Pomidorininkės, mano pomidorų lapai (kai kurių) pamėlynavo, tiksliau pavioletiniavo. Tai kas čia dabar, per šalta jiems? Bent taip sakėt, kai pavasarį apie plencus kalbėjom.