Parsisiųsti nepakanka, reikia mokėti naudotis. Iš pradžių visiškai "žaliam" žmogui atsivertus PS ten bus tamsus miškas
Aišku, jeigu yra laiko mokytis, tai liuks
Jei norime, kad vienas ar kitas narys į elektroninį paštą atsiųstų dominančią informaciją, elektroninio pašto adresą prašau rašyti ne temoje, o asmeniškai tam nariui.
Orinta, o kas čia per imkimi programa? Aš taip pat laikraštuką ruošiau su Word'u, ir rėminau jame, bet imikimi programos nežinojau. Ateity gal ir man praverstų.
Dvi savaites vargsu tu tuo laikrastuku ir kuo toliau, tuo daugiau darau korekciju - atrodo netobulai.Krikstynos sestadieni, laiko liko nedaug, bet manau speti laiku. Todel siandien ir prisijungiau, manau vasisemti ziniu ir patikties.....
Laba, aciu...butinai.Siandien susiplanavau sedeti iki pergales(paskutinioi sutvarkyto lapo). Rytoj darba nesu spaudzinti ir iristi, bet viskas bus improvizuojama, nes detaliai nieko nesusideliojau:) Jei per Krisktynas mano darbu pasidziaus, butinai pasigyrsiu... Papildyta: Man jau buvo noras "nusipirkti", bet sirdis neleido.Noriu padaryti pati, gal ir ne aukstos kokybes, bet juk ne tave esme.