turiu klausima
Mano laikrastukas yra ant A4 formato worde, Kaip reik padaryt kad butu ant vieno A3 formato po du puslapius? na kad atspaudus paskui per vidury susegti ir butu kaip zurnaliukas
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 06 18, 13:20)
turiu klausima
Mano laikrastukas yra ant A4 formato worde, Kaip reik padaryt kad butu ant vieno A3 formato po du puslapius? na kad atspaudus paskui per vidury susegti ir butu kaip zurnaliukas
Jei spausdinat spaustuvej, tai to nereikia. Jie jau patys sudelioja.
Gal kuri nors turite tas lietuviškas vaiko auginimo istrukcijas su paveikslėliais. Temos pradžioje radau kelis, bet asu mačiusi, kad ju būna daugiau
Ir gal patartumėt, kur greitai ir už padorią kainą atspausdinti laikraštuką, saldainių popierėlius ir šampaniuko etiketes Vilniuje
Ir gal patartumėt, kur greitai ir už padorią kainą atspausdinti laikraštuką, saldainių popierėlius ir šampaniuko etiketes Vilniuje
QUOTE(vikusituka @ 2010 06 18, 12:03)
a kaip po to atspausdint, jei su power point darytas? man seip idomu...
laikrastuku pavyzdeliu galite atsisiuti is krikstynu elektroninio pastuko. ten wordo formatu ir ne visa informacija reikia rinkti is naujo, tiesiog pakoreguoti, ka reikia cia skubancioms
laikrastuku pavyzdeliu galite atsisiuti is krikstynu elektroninio pastuko. ten wordo formatu ir ne visa informacija reikia rinkti is naujo, tiesiog pakoreguoti, ka reikia cia skubancioms
o kur tas krikstynu elektroninis pastas
QUOTE(*JMD* @ 2010 06 18, 14:19)
temos pirmam puslapiuky yra, prisijungimo duomenu irgi yra nurodyta pas ka prasyti... tikrai verta prasyti, nes yra ir scenariju, ir profesiju korteliu, ir laikrastuku ir t.t. ir viskas wordu, tad skubancioms labai praverstu.
Labai norejau visoms padekoti, nors nieko nerasiau, bet gavosi grazus laikrastukai.Pasiskolinau kelias idejas is visu po truputi Mes nusprendem daryti nespalvotus, kad autusi kaip tikras laikrastis , bet labai noretusi ant tikro laikrastinio popieriaus, gal zinote kur galima atspausdinti?
QUOTE(*Ausryte* @ 2010 06 18, 15:10)
Gal kuri nors turite tas lietuviškas vaiko auginimo istrukcijas su paveikslėliais. Temos pradžioje radau kelis, bet asu mačiusi, kad ju būna daugiau
Jei dar reikia, galiu pagelbet su vaiko auginimo istrukcijom. Bet turiu rusų kalba.
QUOTE(*Ausryte* @ 2010 06 18, 14:10)
Čia galima rasti
paprastai su print mygtuku
Papildyta:
[quote=vikusituka,2010 06 18, 12:03]
[/quote
paprastai, su print mygtuku
Papildyta:
[quote=vikusituka,2010 06 18, 12:03]
[/quote
QUOTE(Emiliuko mamyte @ 2010 06 19, 12:29)
bet tai jau tikriausiai A4 formato? Ar galima ir A3?
formata kaip ir worde galima pasirinkti kokio reikia. pointe ne tik skaidres galima leist, ten viskas tas pats kaip worde ir daugiau
reikes pasibandyti...