kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu laikrastuka keisti... man jis vis svetimesnis darosi....
QUOTE(vikusituka @ 2010 06 11, 15:26)
kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu laikrastuka keisti... man jis vis svetimesnis darosi....
Man nee Padariau pakankamai asmenišką su daug nuotraukyčių, kuriose tik jo šeima: jis, tėvai ir sesutė. Nedėjau jokių skelbimų, jokių horoskopų( nors labai gaila, bet kita krikšto mama prieštaravo ).
turbut vadovausiuos daugiau kudikio knyga...
labas,man labai reikia jusu pagalbos norecia suzinoti kas yra rasoma tame zurnaliuke krikstukams ar apie vaiko pomegius ar ka?nepykit uz kvaila klausima bet nenoriu kokia nesamone padaryt
QUOTE(daivulka78 @ 2010 06 11, 16:30)
Man nee Padariau pakankamai asmenišką su daug nuotraukyčių, kuriose tik jo šeima: jis, tėvai ir sesutė. Nedėjau jokių skelbimų, jokių horoskopų( nors labai gaila, bet kita krikšto mama prieštaravo ).
As idejau drauges sudaryta asmeniska horoskopa. Tokias siurpesnes vietas pravaliau, nes ji baisiai tiesmukiska
QUOTE(vejux @ 2010 06 11, 16:36)
labas,man labai reikia jusu pagalbos norecia suzinoti kas yra rasoma tame zurnaliuke krikstukams ar apie vaiko pomegius ar ka?nepykit uz kvaila klausima bet nenoriu kokia nesamone padaryt
Visa tema apie tai. Vieno plano nera. Nera ir nesamoniu, kurias galit padaryti. Rasykit tai, kas jums idomu, pvz: apie vaika, seima, draugus, kriksta, paprocius ir pan.
Mergaites, anksciau rasiau kad jau pabaigiau daryti krikstuka, bet vis atsidarau, dar ka nors pakeiciu ir va dabar man iskylo klausimukas Kokiu jus srifto dydziu darot? As lyg tais cia skaiciau, kad kazkuri dare 12. Siaip as irgi dariau 12, bet vietomis man taip smulkiai atrodo, tai galvoju pasiklausinesiu jusu mergaiciu nuomoniu ir patarimu
Aš ir 12, tik kai kur didesniu, ten kur vietos turiu. Kadangi pridėjau daug nuotraukučių ir paveiksliukų, tai didesniu nelabai išėjo
Laba diena
Ech, kokia puiki tema - vos pusvalandį pasėdėjau, o jau tiek puikių idėjų prisirankiojau
Taigi, planuoju savo sūnaus krikštynas rugpjūčio 1 dieną. Šventė bus gana kukli, planuojame švečius priimti namuose, tikimės gero oro ir šašlykų , norėčiau, kad būtų muzikantas ir daugiau laiko leistume šokdami nei sėdėdami prie stalo.
Taip pat norėčiau truputį papuošti bažnyčią ir surasti smuikininką (jei kunigas leis, kad ką pagriežtų per ceremoniją). Galbūt, norėčiau paleisti drugelius, kai išeisime iš bažnyčios (turbūt neskoninga, ane? ).
Susidariau krikštuko planą:
1. Rojaus nuotrauka arba koliažas
2. Dienos Naujiena Rojaus Augusto KRIKŠTYNOS, krikštatėviai, bažnyčia, fotografas, muzikantai
3. Mano šeima iš kur aš atsiradau
4. Krikšto tėveliai (trumpa dosjė, keli klausimai, linkėjimai)
5. Tėvelių žodis Rojui Augustui
6. Senelių žodis Rojui Augustui
7. Senelio Jono eilėraštis
8. Pirmieji Rojaus Augusto metai
9. Rojaus vaikiškas horoskopas
10. Mamos horoskopas
11. Liepos 8 diena Lietuvoje ir pasaulyje
12. Linksmoji dalis: patarimai auginantiems vaikus (iš Patricijos krikštuko 20 psl., naujagimio monologas 21 psl., vaikiško forumo temos 22 psl., Rojaus Augusto įsakymai tėvams 24 psl., Įsakymai krikštatėviams 25 psl., Orų prognozė 26 psl., Kalba vaikai)
Taip pat apsvarsčiau:
Linkėjimų dėželė arba butelis (gal Ievos paprašyti)
Linkėjimų popieriukai
Mediniai šaukštai ir prijuostės močiutėms
Taupyklės ir pasakų knygos seneliams
Rojaus Augusto kalendorius svečiams
Gal kam praversi ši informacija
Ech, kokia puiki tema - vos pusvalandį pasėdėjau, o jau tiek puikių idėjų prisirankiojau
Taigi, planuoju savo sūnaus krikštynas rugpjūčio 1 dieną. Šventė bus gana kukli, planuojame švečius priimti namuose, tikimės gero oro ir šašlykų , norėčiau, kad būtų muzikantas ir daugiau laiko leistume šokdami nei sėdėdami prie stalo.
Taip pat norėčiau truputį papuošti bažnyčią ir surasti smuikininką (jei kunigas leis, kad ką pagriežtų per ceremoniją). Galbūt, norėčiau paleisti drugelius, kai išeisime iš bažnyčios (turbūt neskoninga, ane? ).
Susidariau krikštuko planą:
1. Rojaus nuotrauka arba koliažas
2. Dienos Naujiena Rojaus Augusto KRIKŠTYNOS, krikštatėviai, bažnyčia, fotografas, muzikantai
3. Mano šeima iš kur aš atsiradau
4. Krikšto tėveliai (trumpa dosjė, keli klausimai, linkėjimai)
5. Tėvelių žodis Rojui Augustui
6. Senelių žodis Rojui Augustui
7. Senelio Jono eilėraštis
8. Pirmieji Rojaus Augusto metai
9. Rojaus vaikiškas horoskopas
10. Mamos horoskopas
11. Liepos 8 diena Lietuvoje ir pasaulyje
12. Linksmoji dalis: patarimai auginantiems vaikus (iš Patricijos krikštuko 20 psl., naujagimio monologas 21 psl., vaikiško forumo temos 22 psl., Rojaus Augusto įsakymai tėvams 24 psl., Įsakymai krikštatėviams 25 psl., Orų prognozė 26 psl., Kalba vaikai)
Taip pat apsvarsčiau:
Linkėjimų popieriukai
Mediniai šaukštai ir prijuostės močiutėms
Taupyklės ir pasakų knygos seneliams
Rojaus Augusto kalendorius svečiams
QUOTE(Pieva* @ 2010 06 13, 12:31)
Laba diena
o čia tai veikli mamytė žinoma puiki tema, ir kas ieško tas labai greitai randa ko jam reikia
QUOTE(Pieva* @ 2010 06 13, 12:31)
Ooo, sita as praziopsojau Gera mintis.
QUOTE(Pieva* @ 2010 06 13, 10:31)
Jooo cia tai gera ideja
Papildyta:
QUOTE(Pieva* @ 2010 06 13, 10:31)
Linkėjimų popieriukai
O kaip tu darysi su ta linejimu dezele ? Kaip as supratau sveciai surase palinkejimus mes i ta dezute, ar kaip (kokia as nesupratinga ane )