Dar vienas klausimas
Tarkim i etiketes sablona su balta skyle ikeliu foto ir ji man visai nepasidengia, lieka baltos skyles krasteliai. Kaip man suvienodinti tos skyles likucius su bendru fonu?
QUOTE(vilmutee @ 2010 05 28, 06:01)
O angeliuko sparnus turite atsisiuntusi? Jei taip tiesiog laeri su savo dukryte pakelkite auksciau virs sparnu ir viskas
O jei sparneliu neturite idedu cia. Gal dar kuriai mergaitei pravers
O jei sparneliu neturite idedu cia. Gal dar kuriai mergaitei pravers
Aciu labai uz informacija bandysiu priklijuoti tuos sparniukus
Jei nepersigalvosiu, tokias darau savo varliukui korteles
Man atrodo, reikia pasilikti darbus paskutiniai savaitei, nes po to vis persigalvoju
Man atrodo, reikia pasilikti darbus paskutiniai savaitei, nes po to vis persigalvoju
o kaip jus merginos darote su pasizadejimu kortelemis? ar is karto pasizadejima atspausdinate ar paliekate vietos irasyti? niekaip nesugalvoju... ir mazai pavyzdeliu maciau, kad galeciau savo isvadas daryti...
QUOTE(vikusituka @ 2010 05 29, 16:51)
o kaip jus merginos darote su pasizadejimu kortelemis? ar is karto pasizadejima atspausdinate ar paliekate vietos irasyti? niekaip nesugalvoju... ir mazai pavyzdeliu maciau, kad galeciau savo isvadas daryti...
Kaip jums priimtiniau, taip ir darykit As, asmeniskai, darysiu be irasu, nes taip idomiau. Nera gi sunku kazka sugalvoti, o jei sunku, tai tada ir paraso nereikia Kad ne vien valgyt ir gert susirinktume skirti tokie zaidimukai
As tai nesuprantu kaip worde uzdet tuos remelius parsisiunciu remeli, bet kaip padaryt, kad jo viduj butu galima teksta rasyti?
QUOTE(waidamigle @ 2010 05 31, 14:58)
merginos, galbekit skubiai reikia nuorodeliu kur yra paveiksliukai su angeliukais, gelyciu ir t.t gal kuri zinote ir galite ikelt nuorodele LAAABAI DEKOJU
www.lenagold.ru
QUOTE(Nijoliux @ 2010 05 25, 07:17)
Graži idėja dėl laikraštuko teksto, gaila mums netinka
Na bet čia apie gražius dalykus Kažką reikia ir man sugalvot gražaus ir mielo prisiminimui nabagiukui
Na bet čia apie gražius dalykus Kažką reikia ir man sugalvot gražaus ir mielo prisiminimui nabagiukui
Galima tiesiog mamos gerus prisiminimus parašyt, arba gražių eilių nuo mamos ("kol dar nebuvau mama" "Tu - toks mažas, mažytis Angelas" ir panašių)
gal galit imest saldainiu sablonu nuorodele