Norejau paklausti mamyciu kurios daro laikrastukus ir spauzdina kaip zurnaliukus tikrus,juos butinai reik daryti su photosopu ar galima ir worde, o nuotrauka ikelt kaip paveiksleli fona.tikiuosi supratot ka norejau paklaust DIdelis dekui
QUOTE(astuliene @ 2009 08 31, 14:58)
Norejau paklausti mamyciu kurios daro laikrastukus ir spauzdina kaip zurnaliukus tikrus,juos butinai reik daryti su photosopu ar galima ir worde, o nuotrauka ikelt kaip paveiksleli fona.tikiuosi supratot ka norejau paklaust DIdelis dekui
galite daryti su bet kokia programa, tik butina issaugoti pdf arba tiff formate ir paruosti failus su uzlaidomis(kad atspausdinus A4 formate neliktu krasteliu baltu arba labai nesumazetu jusu zurnaliukai tuos krastelius nukarpius)
deiido paruosti failus su uzlaidomis gal galite paaiskint kas tai tai lapo fona ta paveiksleli padidint didesni uz krastu padaryti
QUOTE(astuliene @ 2009 09 01, 11:44)
deiido paruosti failus su uzlaidomis gal galite paaiskint kas tai tai lapo fona ta paveiksleli padidint didesni uz krastu padaryti
tikrai taip spaustuvininku kalba "uzlaida"- tai fono isejimas uz lapo krastu....tik kiekviena spaustuve turi savus reikalavimus...as dazniausiai darau 3mm..
visais techniniais klausimais galite kreiptis mano skype'u: fotoalias...tikrai pagelbesiu siose dziunglese
norejau pasiteirauti gal zinote nuoroda kur galeciau atsisiusti tokio tipo paveiksleliu.Na zvejybai, dailininkas sodininkas ir pan.Niekaip negaliu surasti.Labai reikai krikstynu laikrastukui.
Labai laukiu jusu pagalbos su nuorodomis
Cia tai niekis, as padariau 27 lapus bet man viskas labai patinka ir negalvoju nieko ismest tik aisku gerai tas kad spausdinsiu apie 7 vnt.. ir sugalvojau taip, nusipirksiu geru kokybiskiu spausdintuvo dazu ir atsispausdinsiu namie, nes spausdinant kitur, labai brangiai iseis
beje, gal kas turi kokias trumpas pasakeles su ivairiais personazais? pvz Batuotas katinas?
beje, gal kas turi kokias trumpas pasakeles su ivairiais personazais? pvz Batuotas katinas?
QUOTE(muosee @ 2009 09 02, 14:52)
norejau pasiteirauti gal zinote nuoroda kur galeciau atsisiusti tokio tipo paveiksleliu.Na zvejybai, dailininkas sodininkas ir pan.Niekaip negaliu surasti.Labai reikai krikstynu laikrastukui.
labas, as turiu visokiu spalvotu ir nespalvotu paveiksleliu, parasyk man savo el.pasta, imesciau, gal kas pravers
Papildyta:
QUOTE(rraimyte @ 2009 09 03, 13:53)
labas, as turiu visokiu spalvotu ir nespalvotu paveiksleliu, parasyk man savo el.pasta, imesciau, gal kas pravers
p.s. as tau siunciau laikrastuka savo apsijuokiau tai db dar imesiu paveiksliuku, keletas ju yra laikrastuke
QUOTE(muosee @ 2009 09 02, 22:51)
o gal galima butu suzinoti kur spausdina lapa uz 2lt?... nes spausdinuosi uz 3lt(dvipusis spalvotas) ir galvojau, kad tai pigiausias variantas koki esu radusi aisku, i ta kainyte dar iena ir lapu iskirtimas ir susegimas 2 sasagelemis..
QUOTE(deiido @ 2009 09 03, 16:43)
o gal galima butu suzinoti kur spausdina lapa uz 2lt?... nes spausdinuosi uz 3lt(dvipusis spalvotas) ir galvojau, kad tai pigiausias variantas koki esu radusi aisku, i ta kainyte dar iena ir lapu iskirtimas ir susegimas 2 sasagelemis..
na "senojoje rastineje" vilniuje jei neklystu tai apie 2 lt buvo birzelio men.. Nes garantuoti negaliu.Nes bandysi uspausdinti namuose.tik ziuresiu ar mano spausdintuvas sugebes perleisti storesni popieriu.
QUOTE(muosee @ 2009 09 04, 11:00)
na "senojoje rastineje" vilniuje jei neklystu tai apie 2 lt buvo birzelio men.. Nes garantuoti negaliu.Nes bandysi uspausdinti namuose.tik ziuresiu ar mano spausdintuvas sugebes perleisti storesni popieriu.
2 lt cia turbut uz vienpusi A4 lapa o ne A3