sveikutės,
apie krikštynas svaigstu jau gal nuo kokios vasario mėn, nors su kunigu planuojam važiuoti tartis dar tik šį sekmadienį (praeitą neradom)... visokias etiketes gaminsiu pagal užsakymą, nes nlb pati moku dirbti su visokiom mandrom programom, o Mb moka, bet neturi nei laiko, nei noro... ir taip visokių zababonų prisigalvojau, kad tik spėčiau naktimis prisėsdama iki liepos pab...
laikraštukui medžiagą renku pati: bus ištraukos iš mano dienoraščių (nėštumo pirmieji pojūčiai, pirmosios dukrytės minutės šiam pasaulyje) , atskirų mėn pasiekimų aprašymai su foto, vaikiški eilėraščiai, Vaikų forumo frazės, Vaikų laiško Dievui pasisakymai, pasakėlė, šeimos medis, šypsenėlių pilis , mano šventės ir t.t.... tiek daug minčių, tik kaip gražiai visa tai apipavidalint man tokiai nieko neraukiančiai? u-sakyt brangoka... sakiua bent jau titulinį psl usakysiu, o toliau paliksim kad ir baltus psl su nuotraukom...
gal kuri man galit padėti padaryti pvz gražius skirtukus tarp eilėraščių (kai eilėraščiai vienas šalia kito ir juos atskirti kokiais nors angeliukų ar soskiukų paveiksliukais) ? ar padaryti balnkų kokio nors angelo ar kristaus foną ant viso psl, o ten surašytas visas tekstas...
na, jei galit kuri padėti , parašykit man į až savo eimailą- susibendrausim- atsiskaitysiu pinigėliais...
na, geneologinį medį gal kaip nors padarys MB...
bet dar turiu tokio vieno gražaus dvigubo psl idėja, tik kaip ją įgyvendint?: su langeliais kokkia nors pilis, o atidarius tą langelį mergaitės nuotraukėlė...
būsiu labai dėkinga už pagalbą... dar ne visą info susisteminau laikraštukui, bet jau didžiumą turiu... strigau ties kiekvieno mėn aprašymais, nes kas mėnesį nerašiau, tai dbr pagal lenteles bandau atsirinkt, kada ką išmokom...