nuliax, paspaudziu dukart ant foto, atsiranda lentele FORMAT PICTURE ir ten pasirenku LAYOUT, o ten ismeta paveiksliukus kaip noriu kad butu tekstas or paveiksliukas. as renkuosi BEHIND TEXT
sveikutes as irgi pradejau daryt,laikrastuka,gal galit ,kas pasakyt,kaip padaryti fona,ta prasme lapas buna,toks grazus ruzavas melynas ar dar koks?pvz:,kaip to diplomo
prisiregistruoji, tada atsiuncia i meila nuoroda su patvirtinimu (berods, 100 proc neprisimenu ar tikrai siuncia) ir tada aktyvuoji ir prisijungi su savo kodais. viskas
sveikos mergytes, as cia dar naujoke tai daug ko nemoku ir nesuprantu. prasau jusu pagalbos, nezn kodel bet man niekaip neina paziureti ikeltu pavyzdeliu kur per safe.file ikelti, neatidaro nors nusisauk, man krikstynos jau si sestadieni, visas temas perskaiciau prisirinkau graziu zodziu, ideju, paveiksliuku, tik dabar nemoku to fono tokio grazaus padaryti. baigiu isproteti, krikstyti turejom tik liepa, o kadangi mano vyras isvyksta i uzsieni tai si savaitgali krikstynos, nieko nespeju..... gal kuri galetu man atsiusti bent minimalu pavyzdeli i a.z. vaidutejasione@gmail.com ir dar man idomu, jei as neturiu kazkokiu programu tai ir negalesiu tarkim nuotraukos i koki grazu fona ikelti? nes sitoj temoj radau labai graziai vienos paneles foto padarytas, kaip ir man taip padaryti? is anksto aciu uz info, prisijungsiu tik ryt nes isvaziuoju i darba....