O jus diplomus/atmintines reminate, laminuojate ar perrisate juostele?
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 05 04, 15:42)
O jus diplomus/atmintines reminate, laminuojate ar perrisate juostele?
man gražiau, solidžiau, prabangiau atrodo, kai yra įlaminuopta ar įrėminta.. o ne koks padrikas lapas, kuris gali susiglamžyti greit
QUOTE(vaidoska @ 2010 05 04, 19:15)
Super...aciu
Papildyta:
Mergaites o gal turite tokius remelius kas nors?
http://s58.radikal.r...fd15d7a44dt.jpg
Papildyta:
Mergaites o gal turite tokius remelius kas nors?
http://s58.radikal.r...fd15d7a44dt.jpg
as turiu. Parasyk i az meila, atsiusiu.
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 05 03, 14:48
[color=blue)
[color=blue)
As asmeniskai uzsiregistravus, bet girdejau kad tai nebutina daryt [/color]
Pirmiausiai reikia uzsiregistruoti,kitaip tu nieko nepadarytai su tais remeliais
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 03, 18:04)
As einu i pabaiga su laikrastuku, tik iskilo kita problemele - kur rasti pigiau atsispausdinti spalvotai Vilniuje... Nes kiek perskambinau, tai kazkur nuo 2 lt uz lapa, o pas mane desimt psl. gaunas, visi graziai ismarginti, tad desimt laikrasciu nemazai patustintu pinigine... tai ir galvoju, jus nespalvotai spausdinat ar kaip?
Kai kas ant spalvotu lapu spauzdina nespalvotai,pabandyk,gal visai idomiai ziuretusi
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 03, 21:04)
As einu i pabaiga su laikrastuku, tik iskilo kita problemele - kur rasti pigiau atsispausdinti spalvotai Vilniuje... Nes kiek perskambinau, tai kazkur nuo 2 lt uz lapa, o pas mane desimt psl. gaunas, visi graziai ismarginti, tad desimt laikrasciu nemazai patustintu pinigine... tai ir galvoju, jus nespalvotai spausdinat ar kaip?
Be galo gaila spalvotai graziai padaryta laikrastuka spausdinti nespalvotai, puse grozio neliks , viename forume radau, kad Klaipedoj spausdina po 50ct uz spalvota lapa ir siuncia i kitus miestus, pasiskaiciuokit gal pigiau iseis.
cia
QUOTE(Saga 28 @ 2010 05 05, 08:43)
Be galo gaila spalvotai graziai padaryta laikrastuka spausdinti nespalvotai, puse grozio neliks , viename forume radau, kad Klaipedoj spausdina po 50ct uz spalvota lapa ir siuncia i kitus miestus, pasiskaiciuokit gal pigiau iseis.
cia
cia
Kaina gal ir nieko, tik idomu, ant kokiu lapu spausdina. Nelabai kelia man pasitikejima, ypac, je tektu bendrauti neakivaizdziai. Plius, jei jau graziai, tai graziai iki galo - apie profesionalu irisima kalbu
Galetu parodyti kas atspausdintus iristus darbelius
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 05, 10:11)
Kaina gal ir nieko, tik idomu, ant kokiu lapu spausdina. Nelabai kelia man pasitikejima, ypac, je tektu bendrauti neakivaizdziai. Plius, jei jau graziai, tai graziai iki galo - apie profesionalu irisima kalbu
Apie kokybe ir t.t tikrai nezinau, tik va kaina kazkaip uzkliuvo uz akiu. Kaip ir nieko .Tiesiog atsitiktinai radau ta nuododa...ju paslaugom nesinaudojau.
QUOTE(labukas @ 2010 05 04, 11:05)
O kaip pakeisti i lietuviu kalba? nemokancioms su kokia programa?
Instrukcija lietuvių kalba
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 05, 10:50)
Ačiū Gal kas dar turite šokolado etiketes šabloną
merginos, del rusu kalbos man niekas negalit padeti?