Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštukai - krikštynų laikraščiai ir žurnaliukai

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 22, 22:59)
Universitete rasto darbai irgi buna vienodi  biggrin.gif
Norint individualaus, manau, reiketu daugiau demesio skirti pagrindiniam herojui, jo semai, artimiesiems ir maziau eilerastukams.

na nesutinku,bet ne apie tai cia sita tema biggrin.gif
neturint ideju ir fantazijos,lengviausia kazka nuplagijuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 04 23, 00:06)
na nesutinku,bet ne apie tai cia sita tema  biggrin.gif
neturint ideju ir fantazijos,lengviausia kazka nuplagijuoti:)

tai jums nera ko pergyvent, kai turite daug inovatyviu ideju mirksiukas.gif
Apie universiteta - cia pusiau juokais, pusiau rimtai. Copy paste vis dar gajus principas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 04 22, 00:25)
su wordu nesu dariusi  schmoll.gif  darau su photoshopu. bet ant a4 lapo telpa 6 popieriukai. kitaip jūs ir neatsapusdisit, nes bus per dideli. o kai būna 6, tai ir dydis tinka saldainiukui  smile.gif

nesuprantu merginos nepykit ale man kvailutei dar kartelį, dėl tų saldainukų,aš jei atspausdinu visus šešis ant vieno lapo, tai nė pusę saldainio neįvynioju, per maži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 23, 08:55)
nesuprantu merginos nepykit ale man kvailutei dar kartelį, dėl tų saldainukų,aš jei atspausdinu visus šešis ant vieno lapo, tai nė pusę saldainio neįvynioju, per maži lotuliukas.gif

negali būti.. telpa 6 saldainio popieriukai ir dar vietos tarp kiekvieno būna palikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 23, 08:55)

Na taip, ir as po 6 popieriukus spausdinu ant vieno lapo. Jus gal atsiuskit i musu pasta savo popierelius, mes pasiziuresim, kas ten negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jei galit pažiūrėkit blush2.gif blush2.gif aš kažko čia nesuprantu
Atsakyti
ar galima be fotošopo įdėti nuotrauka ant lapo papraščiausiai ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 04 24, 10:02)
ar galima be fotošopo įdėti nuotrauka ant lapo papraščiausiai ?  blush2.gif

Galima, aš su wordu tai darau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 24, 09:16)
Galima, aš su wordu tai darau. rolleyes.gif

Gal galit pasakyti kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 04 24, 11:17)
Gal galit pasakyti kaip  blush2.gif

Pasirenku paveiksliuką- darau kopy( aš darau kairiu pelės klavišu)- einu į wordo lapą- darau paste.
Nežinau ar supratot g.gif Visą krikštuką padariau su wordu, nes su kitkuo nemoku ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 24, 10:57)
Pasirenku paveiksliuką- darau kopy( aš darau kairiu pelės klavišu)- einu į wordo lapą- darau paste.
Nežinau ar supratot g.gif  Visą krikštuką padariau su wordu, nes su kitkuo nemoku ax.gif  blush2.gif

aš noriu nuotraukas uždet, bet su kopy neduoda nukopijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 04 24, 12:39)
aš noriu nuotraukas uždet, bet su kopy neduoda nukopijuoti  g.gif

Keista g.gif Man tai duoda unsure.gif O iš kur bandai kopinti, iš savo kompo ar iš kur kitur g.gif Paskaityk temukę apie wordą, gal ten kas paaiškins g.gif Niekuo padėti negaliu, ba pati durna ant tokių daiktų ax.gif
Papildyta:
Oooo, dar prisiminiau doh.gif Gali pabandyti su insert- picture Pasirenki ką ir iš kur nori įdėti. Gal tai padės g.gif unsure.gif
Atsakyti