Patikėk manim.....jos tikrai nesausos .....surysi puse iš karto karštų be jokio užsigėrimo .....bet aišku gali dėti , kad ir uogienę
Padarai tris virveles ( nedaryk labai ilgų , jos velniškai iškyla ) 10cm .ne daugiau ....sudedi visus tris galiukus viena ant kito , ir smarkiai suspaudi , pini kasa kaip plaukams , paskui gala , vėl taip pat užspaudi , ir juos užlenki i apačia ( vos vos ) , dedi , kad pakiltu .
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 19:35)
Patikėk manim.....jos tikrai nesausos .....surysi puse iš karto karštų be jokio užsigėrimo .....bet aišku gali dėti , kad ir uogienę
Padarai tris virveles ( nedaryk labai ilgų , jos velniškai iškyla ) 10cm .ne daugiau ....sudedi visus tris galiukus viena ant kito , ir smarkiai suspaudi , pini kasa kaip plaukams , paskui gala , vėl taip pat užspaudi , ir juos užlenki i apačia ( vos vos ) , dedi , kad pakiltu .
gerai, nieko nedesiu, nors varskes partyse Aciu Jum tai jei iskyla ir bandeles mazesnes daryt tada? spirgu jau, kaip as ju noriu.. bet tik pries 5 i saldytuva ikisau
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 19:41)
Tu pasižiurek .....ji būna , kad greiciau pakyla ....reikia stebėti ....
Pakilo, bet dar ne dvigubai
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 19:55)
Galiu pasakyti.....bet dvigubai ji ir per naktį ne visada pakyla
cia uzuomina, kad galiu lekt kept? ir neverta laukt rytojaus?
Arbata tai jau pries nosi garuoja
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:09)
Na kaip čia tau pasakius ......jei gali pakentėk .....bet gali ryte rasti tokia pat ....
pakentesiu, bet gal ne iki ryto.. kad jau taip, tai biski veliau as dar jas ciupsiu ir pasausiu orkaiten Isemus dar perminkyt karta?
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:42)
Ne , nereikia minkyti , susipjaustyk gabaliukais ( prieš tai pasidaryk volelį ) , ir formuok kaip tau patinka ir kaip sugebi , laukiu foto
Neiskenciau laukdama atsakymo, bet pamacius ta tesla, tai ne nekilo ranka minkyt - pasaka kokia gavos. Tikiuos ir iskepususios atrodys sauniai
Va mano 'Pliuskos"
Aciu Cipsiukui uz pagalba kepant, ir Srovei uz idejas
Skonis pasaka, minkstuteles tik kita syk as ivarysiu kokiu razinu ir aguonu
bet neapsejau be cirku su savo prisuktuku dabar jau juokas ima, o kai padare, tai bariausi
Idejau bandels i orkaite pakilt dar karteli, isemiau, kad idet kita partija. Padejau jas graziai ant stalo su grotelem, uzdengiau ranksluostuku. Nuejau i kambari. Mama sako, kazkas ceza, jo, sakau Enigma matyt tualete (ju kraikas ceza), bet del visa ko nuejau paziuret. Ogi princese tupi ant mano bulkuciu suuode, kad silta subiniokui cia bus Kad surekiau, tai skuode su vejeliu. Nukeliu ranksluostuka, o mano puse bandeliu blyneliais pavirto puoliau is naujo daryt tai dar gerai, kad ranksluosti buvau uzdejus, butu prigulus tiesiai