Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės, pyragėliai

QUOTE(RiMami @ 2008 12 09, 17:30)
Va šitų bandelių receptas yra superinis thumbup.gif

Kazin kodel nerodo man pliuski s tvorogom unsure.gif , nu nerimstu su tom bandelem as lotuliukas.gif jei iseis pagal ta recepta noreciau tu pliusku, gal zinai receptuka? bigsmile.gif 4u.gif
Eisiu nakciai uzminkysiu tesla, nu bet jei ir dabar nesigaus, tai vsio, daugiau ranku i miltus nekisiu mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 11 gruodžio 2008 - 22:23
QUOTE(Srove @ 2008 12 11, 22:21)
Kazin kodel nerodo man pliuski s tvorogom unsure.gif , nu nerimstu su tom bandelem as lotuliukas.gif jei iseis pagal ta recepta noreciau tu pliusku, gal zinai receptuka? bigsmile.gif  4u.gif
Eisiu nakciai uzminkysiu tesla, nu bet jei ir dabar nesigaus, tai vsio, daugiau ranku i miltus nekisiu mad.gif

O tu butent su tuo ilguoju procesu nori teslos? g.gif Nebandei Sonatinos greitojo mielines teslos uzmaisymo budo?
Atsakyti
Kazin kodel nerodo man pliuski s tvorogom unsure.gif , nu nerimstu su tom bandelem as lotuliukas.gif jei iseis pagal ta recepta noreciau tu pliusku, gal zinai receptuka? bigsmile.gif  4u.gif

Srove , gerai , kad nematai , bu pamaciusi nugriutum .......koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 11, 23:25)
O tu butent su tuo ilguoju  procesu nori teslos?  g.gif Nebandei Sonatinos greitojo mielines teslos uzmaisymo budo?

Nu tai rusu forume pagal ta recepta sako, kad kuo ilgiau stoves, tuo geriau g.gif
Atsakyti
Srove, Va sito
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 23:27)
Srove , gerai , kad nematai , bu pamaciusi nugriutum .......koks grozis wub.gif

Jei rytoj neiskepsiu, tada nugriusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 11, 22:29)
Jei rytoj neiskepsiu, tada nugriusiu lotuliukas.gif

Mes visos galim kepti ir tau pastu siusti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 11, 23:28)

Jatau doh.gif , ten sviesto 200 gramu, tiek daug, man su 100 gr. storas padas buvo doh.gif , bandysiu, kol ismoksiu kur maziau riebalu rolleyes.gif
Atsakyti

Aš truputį nesupratau ten ne su varške rolleyes.gif pagal tą nuorodą. Ten "buloški k obedu" lotuliukas.gif o jei iš to pačio šaltinio tai ten tik vieninteles pliuškas mačiau su razinkom g.gif - man rodo, jei nori galiu perkopijuot į AZ nes rusiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 11, 23:35)
Aš truputį nesupratau ten ne su varške rolleyes.gif pagal tą nuorodą. Ten "buloški k obedu" lotuliukas.gif o jei iš to pačio šaltinio tai ten tik vieninteles pliuškas mačiau su razinkom g.gif - man rodo, jei nori galiu perkopijuot į AZ nes rusiskai ax.gif

As tu pliusku noriu blush2.gif bigsmile.gif rusiskai suprantu, gali, jei nesunku permesti, jei tau rodo tas pliuskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 11, 22:33)
Jatau doh.gif , ten sviesto 200 gramu, tiek daug, man su 100 gr. storas padas buvo doh.gif , bandysiu, kol ismoksiu kur maziau riebalu rolleyes.gif

Ten is visos normos labai daug iseina,as visada is puses normos darau, tai ir sviesto atitinkamai per puse maziau. Nepasakyciau, kad riebi ta tesla ax.gif
Atsakyti
http://kuking.net/my...p=952348#952348 va cia nuoroda i tas pliuskas, tik manes neisileidzia, gal recepta gali kas permesti, jei ieina ten
Atsakyti