Labas visoms seimininkems. Ilindau, kad suzinociau kaip daroma mieline tesla, o radau tiek sauniu receptuku, kad dabar ir pasimeciau-kuri, kuri gi cia man rinktis??? Varysiu visus is eiles ir darysiu degustacijas
O gal dar kuri seimininkute zino gera varskes pyrago recepta?
labukas gal zinote kaip iskepti "braziliska duonele"? tai tokios mazos pailgos bandeles, fermentinio surio skonio, mano megstamiausios , jas perku JDC parduotuvelese (jungtinis duonos centras atrodo). labai noreciau dazniau ju pargauti, bet kaina didoka, o ir sveria jos nemazai. gal kas turite receptuka?
Mergaites, help, help
Turiu problemyte su bandelemis su idaru.
MB reikalauja su dzemu ar uogiene, bet man visada kepant mieline bandele plysta ir dzemas lieka skardoje . Su kitu idaru (aguonos, kopustai, varske, grybai ir t.t.) tokios nelaimes nebuna .
Ar galima i jau iskepta bandele su spec. antgaliuku (aciu Cipciukui) i vidu ta dzema ipurkst? Ar su mielinems bandelems taip neiseis?
MB reikalauja su dzemu ar uogiene, bet man visada kepant mieline bandele plysta ir dzemas lieka skardoje . Su kitu idaru (aguonos, kopustai, varske, grybai ir t.t.) tokios nelaimes nebuna .
Ar galima i jau iskepta bandele su spec. antgaliuku (aciu Cipciukui) i vidu ta dzema ipurkst? Ar su mielinems bandelems taip neiseis?
QUOTE(Inočka @ 2008 12 06, 07:57)
Mergaites, help, help
As jau turbut pavelavau , bet zinok nieko nebus , matai jose nepasidaro tustuma kaip ekleruose , tai kur ten tas kremas gali tilpti
Saunuoles visos as cia nesenai narsau bet tikrai labai daug ideju radau tikrai ismeginsiu. uz receptus visoms aciu
tikiuosi iseis ta mieline tesla
Papildyta:
labai grazios tos bandeles sirdeles, o gal kuri pasakysit kaip ten jas susukot. nelabai zinau
Papildyta:
labai grazios tos bandeles sirdeles, o gal kuri pasakysit kaip ten jas susukot. nelabai zinau
QUOTE(mamaviktorija @ 2008 12 06, 11:07)
Saunuoles visos as cia nesenai narsau bet tikrai labai daug ideju radau tikrai ismeginsiu. uz receptus visoms aciu
Papildyta:
Papildyta:
Apie kures kalbi ? nurodyk nors puslapi , gal padesiu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 06, 11:03)
As jau turbut pavelavau , bet zinok nieko nebus , matai jose nepasidaro tustuma kaip ekleruose , tai kur ten tas kremas gali tilpti
Ne, as dar ju nepradejau daryti, bet gal kiek paspausti net viduje.
O gal zinot kokios teslos recepta, ar paciu tu bandeliu recepta, kad butu su uogiene ar dzemu viduje. Gal pas mane tesla bloga, kad plista.
Ten, kur buvo nurodyti receptai, keli psl. atgal, kad visos (ir as pati) kepem pagal antra recepta, gal is tos teslos bandyti su idaru. Ka patarsit
Atsiprašau, bet turiu tokį durną klausimą. Ar galima naudot mieles jei galiojimas pasibaigė?
Užsimaniau iškept mielines bandeles ir pažiūrėjau, kad mielių galiojimas pasibaigęs
Užsimaniau iškept mielines bandeles ir pažiūrėjau, kad mielių galiojimas pasibaigęs
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 00:42)
Jeigu jos dar gero kvapo ( nors jos ir taip smirdi ) , neapipelyjusios ....naudok , bet juk jos nedauk kainuoja .....nusipirk sviezias ir neturesi problemos , o jei paskui bandeles sugadinsi ....juk gaila bus vien darbo .
neapipelijusios atrodo normaliai, jei datos nepaziureciau tikrai nezinociau, kad baigesi galiojimas.