QUOTE(daividija @ 2008 11 05, 11:51)
Nusipirkau ir as varskinio surelio,kepsiu greitu laiku.
Daividija, aš irgi ilgai spoksau į šias bandeles. Dar suradau (gal ir jūs jau radot
) kur parodyta detaliai pažingsniui su nuotraukom nuo tešlos užmaišymo iki 3-jų rūšių bandelių formavimo iš šios tešlos. Palyginau su tavo duotu vertimu - ten labai panašus bet truputį skiriasi. O receptas, kiek supratau tai senos amerikiečių močiutės
Močiutės bandelės su aguonomis ir Karameliniai vyniotiniai su cinamonu
Čia yra visa tema "Raisin - Cinnamon Rolls", apie šias bandeles (komentarai/diskusijos/atsiliepimai ir t.t.)
Sakau, gal kam pravers, o čia labai pasiteisinusios
glazūros recepto vertimas
(ten yra ir fotkės kaip atrodo):
LUKERJOS GLAZŪRA (frosting) (žodžiai autorės)
110 g cream-cheese
(philadelphia),
110 g sviesto,
~1,75 st. cukraus pudros,
1 a. š. vanilės ekstrakto.
Sviestą ir cream-cheese reikia iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad taptų minkšti. Mikseriu išplakti, išpradžių mažu greičiu, o po to dideliu, masė turi tapti puri ir vientisa. Po to įdedame stiklinę cukraus pudros, plakame, sudedame likusią pudrą ir vanilę.
Aš dariau glazūrą, kol bandelės kilo, po to padėjau į šaldytuvą. O aptepame bandeles iškarto, kai tik iškepa, dar karštas. Reikia stengtis daugiau aptepti, kad galzūra įsigertų. Nekartą kavinėje mačiau, kaip šias bandeles kepa jie jų neišima iš formos, o tiesiai joje aptepa ir iškarto patiekia.
Sėkmės
(turiu ir visą tą receptą išsivertus - tik labai ilgas
, nes viskas pažingsniui aprašyta
)