Sonatina,bandeles su cinamonu puikiai pavyko .Dekoju uz recepta .
aš irgi nesugebėjau atsilaikyt, nuotraukytę pamačius - puoliau kept
Niam niam
Niam niam
*****, prisiziurejau as cia tu jusu bandeliu ir nerealiai uzsimaniau...tai vietoj to, kad miegot eiciau, tesla uzsimaisiau daba teks nakti kepti
nu va kepsiu bandeles su cinamonu pagal sonatinos recepta... tik man kazkodel miltu buvo mazoka nors atrodo 1000ml=5 st... ale vis tiek teko dadet
Sonatina,bandeles su cinamonu liuks gavosi
Ačiū visoms, įdėjusioms tiek šaunių receptų Visą vasarą mokysiuos kepti bandeles, nes iki šiol kepiau tik iš gatavų mišinių
Prisiziurejau cia tokiu graziu bandeliu,kad pati uzsimaniau pabandyti, nors iki siol man mieline tesla buvo kazkas "neikandamo" - net blynai mieliniai nesigaudavo
O stai vakar pagal kelis cia preiktus receptukus prikepiau bandeliu su ivairiausiais idarais, tai su vyru beragaudami apsirijom
Aciu uz receptukus
O stai vakar pagal kelis cia preiktus receptukus prikepiau bandeliu su ivairiausiais idarais, tai su vyru beragaudami apsirijom
Aciu uz receptukus
Niu prisiskaičiau pagyrų apie sonatinos bandeles ir as nusprendžiau išsikepti bandelių su cinamonu, ale man tokios kaip paveikslėlyje nesigavo , nusivyliau savo kulinariniais sugebėjimais. Man atrodo , kad trūko tešlos iškilimo, ar tikrai kildinti reikia tik vieną kartą, o gal aš kažko nesupratau.