Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

sveikos mamyciukes smile.gif tik ka persikelem i Gravesend rajona, ir nelaaaabai man cia patinka blink.gif o dar nei vienos mamytes nepzistam, gal atsirastu mamyciu, butu labai malonu pabendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
'Sveika, mes gyvenam Windsor'e, iki jusu mums tik 9mylios mirksiukas.gif
Mano sunui 4.5m'

Laba smile.gif zinau ta miesteli smile.gif bet nesilankau jame smile.gif wisai netoli esat mirksiukas.gif

Mamytei : 'Perrin' sorry kad taip atsakau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaandainnn: 18 kovo 2010 - 19:25
Sveikutes mamytes 4u.gif gal yra mamyciu is newcastle uk?butu smagu pabendrauti.Turiu dukryte, kuriai uz menesiuko bus 2metuka wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, 4u.gif
gyvenu east londone, leytono rajone. gal atsiras is sio rajono daugiau mamyciu? neturiu cia draugu,o ir mano panelytei butu linksmiau su kitais vaikuciais pazaist. auginu 1 metuku 7men mergyte smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif neuzilgo keliausiu su mazyliu i WISBECH UK gal ten yra draugisku mamyciu? butu malonu nuvykus su kuo nors pabendrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 04 07, 19:33)
Labukas  4u.gif  neuzilgo keliausiu su mazyliu i WISBECH UK  gal ten yra draugisku mamyciu? butu malonu nuvykus su kuo nors pabendrauti  ax.gif

Labukas. 4u.gif
Kai kurios mamytes, gyvenancios Vidurio Anglijoje, plepa temeleje: ,,Kas gyvena vidurio Anglijoje?, Ieškau draugų.....liūdna". (hm, nemoku nuorodeles cia ikelti. Zodziu, plepa Uzsienio mamyciu pokalbiu skiltyje. mirksiukas.gif ). 4u.gif

P.S. Girdejau ir siaip ten lietuviu nemazai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2010 03 31, 12:22)
sveikos mamytes, 4u.gif
gyvenu east londone, leytono rajone. gal atsiras is sio rajono daugiau mamyciu? neturiu cia draugu,o ir mano panelytei butu linksmiau su kitais vaikuciais pazaist. auginu 1 metuku 7men mergyte  smile.gif

sweika 4u.gif mes is walthamstow esam smile.gif mano mergaitei 2 metukai ir 2 men smile.gif norit susipazinti su mumis? tongue.gif mergaites padraugautu flirt.gif gali duoti savo el pasta? mes jums laiskeli parasytumem smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal atsirastu mamyciu Telfordo apylinkese? butu malonu maloniai praleisti laika prie kavos puodelio rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Ieskau mamyciu ir ne mamyciu, gyvenanciu netoli Londono, MAIDSTONE mieste. 4u.gif Jei tiksliau - yra reikalas - ieskom buto nuomai, nebrangaus ir labai skubai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .Gal kas gyvenat Graikijoj? As gyvenu Salonikuose.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 04 15, 15:33)
Laba  4u.gif  Ieskau mamyciu ir ne mamyciu, gyvenanciu netoli Londono, MAIDSTONE mieste.  4u.gif Jei tiksliau - yra reikalas - ieskom buto nuomai, nebrangaus ir labai skubai...  4u.gif

Labai grazus miestelis ir parku daug... gyvenu netoli
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
mes su pilvuku gyvenam MILTON KEYNES, gal kas yra cia pat arba netoliese?nes lb jau liudna vienai verysad.gif
Atsakyti