sveikos mamyciukes tik ka persikelem i Gravesend rajona, ir nelaaaabai man cia patinka o dar nei vienos mamytes nepzistam, gal atsirastu mamyciu, butu labai malonu pabendrauti
'Sveika, mes gyvenam Windsor'e, iki jusu mums tik 9mylios
Mano sunui 4.5m'
Laba zinau ta miesteli bet nesilankau jame wisai netoli esat
Mamytei : 'Perrin' sorry kad taip atsakau
Mano sunui 4.5m'
Laba zinau ta miesteli bet nesilankau jame wisai netoli esat
Mamytei : 'Perrin' sorry kad taip atsakau
Sveikutes mamytes gal yra mamyciu is newcastle uk?butu smagu pabendrauti.Turiu dukryte, kuriai uz menesiuko bus 2metuka
sveikos mamytes,
gyvenu east londone, leytono rajone. gal atsiras is sio rajono daugiau mamyciu? neturiu cia draugu,o ir mano panelytei butu linksmiau su kitais vaikuciais pazaist. auginu 1 metuku 7men mergyte
gyvenu east londone, leytono rajone. gal atsiras is sio rajono daugiau mamyciu? neturiu cia draugu,o ir mano panelytei butu linksmiau su kitais vaikuciais pazaist. auginu 1 metuku 7men mergyte
Labukas neuzilgo keliausiu su mazyliu i WISBECH UK gal ten yra draugisku mamyciu? butu malonu nuvykus su kuo nors pabendrauti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 04 07, 19:33)
Labukas neuzilgo keliausiu su mazyliu i WISBECH UK gal ten yra draugisku mamyciu? butu malonu nuvykus su kuo nors pabendrauti
Labukas.
Kai kurios mamytes, gyvenancios Vidurio Anglijoje, plepa temeleje: ,,Kas gyvena vidurio Anglijoje?, Ieškau draugų.....liūdna". (hm, nemoku nuorodeles cia ikelti. Zodziu, plepa Uzsienio mamyciu pokalbiu skiltyje. ).
P.S. Girdejau ir siaip ten lietuviu nemazai.
QUOTE(redusis @ 2010 03 31, 12:22)
sveikos mamytes,
sweika mes is walthamstow esam mano mergaitei 2 metukai ir 2 men norit susipazinti su mumis? mergaites padraugautu gali duoti savo el pasta? mes jums laiskeli parasytumem
Laba Ieskau mamyciu ir ne mamyciu, gyvenanciu netoli Londono, MAIDSTONE mieste. Jei tiksliau - yra reikalas - ieskom buto nuomai, nebrangaus ir labai skubai...
QUOTE(p Raganyte @ 2010 04 15, 15:33)
Laba Ieskau mamyciu ir ne mamyciu, gyvenanciu netoli Londono, MAIDSTONE mieste. Jei tiksliau - yra reikalas - ieskom buto nuomai, nebrangaus ir labai skubai...
Labai grazus miestelis ir parku daug... gyvenu netoli
sveikos mamytes
mes su pilvuku gyvenam MILTON KEYNES, gal kas yra cia pat arba netoliese?nes lb jau liudna vienai
mes su pilvuku gyvenam MILTON KEYNES, gal kas yra cia pat arba netoliese?nes lb jau liudna vienai