Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikutes mamytes. Mes is Newham"o bet daznai lankomes Ilford"o parke, gal bus aplinkiniu mamyciu draugiu? Dukrytei 6 metai, sunui 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2010 01 21, 18:02)
Sveikutes mamytes. Mes is Newham"o bet daznai lankomes Ilford"o parke, gal bus aplinkiniu mamyciu draugiu? Dukrytei 6 metai, sunui 3 4u.gif

sveikute.as is leytonstono,mano dukrytei irgi 6,bet ilforde mes buname labai retai mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas salia Winchester uk arba jame yra gyvenanciu?
Atsakyti
Sveikos,mamytes

ieskau kaimynu Kipre, lietuviu cia mazai, bet gal kas atsilieps mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 19, 01:00)
Sveikules ax.gif ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia mirksiukas.gif ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj. ax.gif  4u.gif

Papildyta:

Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada 4u.gif jei ka mano skypas rebeccute 4u.gif

sveika, mes irgi gyvename Canning Towne, jei tik yra noro rasyk i az mirksiukas.gif Labai gerai zinau ka reiskia skirybos console.gif
Atsakyti
Sveikutes!Mes is Maidstone,Kent.Gal atsiras kaimyniu?
Atsakyti

sveikutes. as is Sheerness. kent. puikiau zinau kur randasi Maidsone daznokai ten lankomes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gita;) @ 2010 02 06, 11:35)
Sveikutes!Mes is Maidstone,Kent.Gal atsiras kaimyniu?

mes esam visai netoliese smile.gif
Atsakyti
Sveiki! neseniai prisijungiau i supermamu gretas. Ieskau nauju pazystamu Airijoj Tralee, Killarney arba Castleislande, nes pasiilgau moterisku plepalu blush2.gif . turiu 2.5 metu amziaus dukryte,kurios anglu kalba labiau progresuoja, nei lietuviu doh.gif . neseniai isikurem Castleislande.
Atsakyti
sveikos visos lietuvaites smile.gif malonu prisistatyti. smile.gif esu dvieju vaikuciu mamyte,greitu laiku emigruoju gyventi i anglija,leicesterio miesta.labai butu malonu rasti draugiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ne per seniausiai isikurem UK Windsore. Gal kas netoli musu gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritukas @ 2010 01 21, 16:02)

Sveikute.Mes Canning Towne gyvenam,jei ka tai galetume susibegt karts nuo karto,rasyk man i az,ten parasysiu skypa savo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra gyvenančių Londono Barnes rajone (pietvakariai) ar aplink?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septyni: 18 vasario 2010 - 21:26