Sveikutes mamytes. Mes is Newham"o bet daznai lankomes Ilford"o parke, gal bus aplinkiniu mamyciu draugiu? Dukrytei 6 metai, sunui 3
QUOTE(Lapkritukas @ 2010 01 21, 18:02)
Sveikutes mamytes. Mes is Newham"o bet daznai lankomes Ilford"o parke, gal bus aplinkiniu mamyciu draugiu? Dukrytei 6 metai, sunui 3
sveikute.as is leytonstono,mano dukrytei irgi 6,bet ilforde mes buname labai retai
o gal kas salia Winchester uk arba jame yra gyvenanciu?
Sveikos,mamytes
ieskau kaimynu Kipre, lietuviu cia mazai, bet gal kas atsilieps
ieskau kaimynu Kipre, lietuviu cia mazai, bet gal kas atsilieps
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 19, 01:00)
Sveikules ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj.
Papildyta:
Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada jei ka mano skypas rebeccute
Papildyta:
Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada jei ka mano skypas rebeccute
sveika, mes irgi gyvename Canning Towne, jei tik yra noro rasyk i az Labai gerai zinau ka reiskia skirybos
sveikutes. as is Sheerness. kent. puikiau zinau kur randasi Maidsone daznokai ten lankomes
Papildyta:
QUOTE(gita;) @ 2010 02 06, 11:35)
Sveikutes!Mes is Maidstone,Kent.Gal atsiras kaimyniu?
mes esam visai netoliese
Sveiki! neseniai prisijungiau i supermamu gretas. Ieskau nauju pazystamu Airijoj Tralee, Killarney arba Castleislande, nes pasiilgau moterisku plepalu . turiu 2.5 metu amziaus dukryte,kurios anglu kalba labiau progresuoja, nei lietuviu . neseniai isikurem Castleislande.
sveikos visos lietuvaites malonu prisistatyti. esu dvieju vaikuciu mamyte,greitu laiku emigruoju gyventi i anglija,leicesterio miesta.labai butu malonu rasti draugiu
Sveikos, ne per seniausiai isikurem UK Windsore. Gal kas netoli musu gyvena?
QUOTE(Lapkritukas @ 2010 01 21, 16:02)
Sveikute.Mes Canning Towne gyvenam,jei ka tai galetume susibegt karts nuo karto,rasyk man i az,ten parasysiu skypa savo