Ieškau mamyčių iš Plymouth UK
sveikos! jei yra gyvenanciu salia Frankfurto ar Gieseno atrasykit! lauksiu!!!
QUOTE(Liolio @ 2009 12 06, 16:45)
As ne is Chesterio, bet is Warringtono, netoli, o ir Chesteryje daznai bunu, man graziausias UK miestas Warringtone jau praradau vilti lietuviu rast, tai gal prie Chesterio prisijungsiu?
sweiki parasiau jums i az...
as is wigan miesto,gal atsirastu mamyciu???
QUOTE(wainona @ 2009 12 18, 01:09)
is wigano nea as southport
QUOTE(alinuksss @ 2009 12 18, 11:28)
is wigano nea as southport
tai ka,ne viena vokiete man taip ir neparasys?
Sveikules ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj.
Papildyta:
Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada jei ka mano skypas rebeccute
Papildyta:
QUOTE(gintareles @ 2009 11 23, 23:09)
gal atsirado mamyciu is leytonstono ar kur netoliese is rytu londono?
Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada jei ka mano skypas rebeccute
TULLAMORE?
QUOTE(joolce @ 2009 10 14, 23:42)
laba laba..na as gyvenu Reading,Berkshire..taip pat laukiu kol kas apsireiks is lietuvaiciu, jau liudna darosi jaj ka galime pabendrauti..
Sveikos! Po svaitės ir aš atsirasiu Newbury'je
na o mes Ilford'e bandysim susirasti draugu. mazajam 5 savaiteles
[quote=nestuole,2009 08 13, 12:52]
O as is BIRMINGHAMO!!! Yra dar kas nors?
[/sveikute as irgi birmingheme gyvenu]
O as is BIRMINGHAMO!!! Yra dar kas nors?
[/sveikute as irgi birmingheme gyvenu]
Sveikos, gal atsirastu gyvenanciu airijoje, tralee?
[quote=adrijaaa,2009 12 19, 03:00]
Sveikules ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj.
labelis,
sugraudino mane tavo situacija, zinau ka reiskia skyrybos... laikykis ! as gyvenu Kente... rasyk, jei bus sunku
labelis,
sugraudino mane tavo situacija, zinau ka reiskia skyrybos... laikykis ! as gyvenu Kente... rasyk, jei bus sunku