Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Ieškau mamyčių iš Plymouth UK ax.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif jei yra gyvenanciu salia Frankfurto ar Gieseno atrasykit! newyear.gif lauksiu!!!
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 12 06, 16:45)
As ne is Chesterio, bet is Warringtono, netoli, o ir Chesteryje daznai bunu, man graziausias UK miestas  4u.gif Warringtone jau praradau vilti lietuviu rast, tai gal prie Chesterio prisijungsiu?

sweiki parasiau jums i az...

as is wigan miesto,gal atsirastu mamyciu???
Atsakyti
QUOTE(wainona @ 2009 12 18, 01:09)
sweiki parasiau jums i az...

as is wigan miesto,gal atsirastu mamyciu???

is wigano nea as southport 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 12 18, 11:28)
is  wigano nea as southport 4u.gif

tai ka,ne viena vokiete man taip ir neparasys?
ax.gif
Atsakyti
Sveikules ax.gif ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia mirksiukas.gif ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj. ax.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gintareles @ 2009 11 23, 23:09)
gal atsirado mamyciu is leytonstono ar kur netoliese is rytu londono?

Sveikule.Na mes is Canning Town,netoli,galetume susirasyt per skypa kada 4u.gif jei ka mano skypas rebeccute 4u.gif
Atsakyti
TULLAMORE?
Atsakyti
QUOTE(joolce @ 2009 10 14, 23:42)
laba laba..na as gyvenu Reading,Berkshire..taip pat laukiu kol kas apsireiks is lietuvaiciu, jau liudna darosi verysad.gif jaj ka galime pabendrauti..

Sveikos! Po svaitės ir aš atsirasiu Newbury'je 4u.gif
Atsakyti
na o mes Ilford'e smile.gif bandysim susirasti draugu. mazajam 5 savaiteles smile.gif
Atsakyti
[quote=nestuole,2009 08 13, 12:52]
O as is BIRMINGHAMO!!! mirksiukas.gif Yra dar kas nors? bigsmile.gif
[/sveikute as irgi birmingheme gyvenu]
Atsakyti
Sveikos, gal atsirastu gyvenanciu airijoje, tralee? 4u.gif
Atsakyti
[quote=adrijaaa,2009 12 19, 03:00]
Sveikules ax.gif ieskau kaimyniu aplink butu saunu susirast tikra drauge salia mirksiukas.gif ,o tuo labiau kai man labai sunku,praradom tetuka(issiskyrem)tai taip butu reikalingas koks siltas zmogutis kad butu lengviau man ir mano dukrytei tai istvert.Mes gyvenam Canning Town raj. ax.gif 4u.gif

labelis,
sugraudino mane tavo situacija, zinau ka reiskia skyrybos... laikykis ! as gyvenu Kente... rasyk, jei bus sunku
Atsakyti