Moterys, egzistuoja toks dalykas kaip az, truputi puslapius sumaiset
Sveikos mamos, gal yra mamyčių, gyvenančių Romfordo raj., būtų malonu susipažinti
QUOTE(sandruliux02 @ 2011 09 14, 12:08)
Labutis, mes is Bedfordo mazylei bus 2 metukai gal yra dar mamyciu?
sveika, mes kaimynes;) mes is Northamptono:) mielai susipazinsim, gal buni musu mieste? Gal yra daugiau gyvenanciu cia?
Labutis mamytes mes is Maidstono
Sveikos mamytes. gyvenu Nederlanduose,almelo mieste. gal yra kas nors is ten ar netoliese. butu malonu pabendrauti.
Labas vakaras, Supermamos as cia esu naujoke ,dar tik mokinuosi naudotis forumu as esu is rytu londono, Erith. kiauras dienas su savo berniuku leidziam vieni namie, cia draugiu neturiu, tai labai tikiuosi susipazinti su siltais zmoguciais
Sveikos mielosios mamytes I londona esu atvykus beveik menesius ir su maziuku kiauras diena leidziu taip pat nemie. Jau atsibodo mano berniukui spalio menesi bus metukai ir turiu labai didele problema nerandu kas iskeptu mano maziukui skanu ir grazu torta:( gal kas galit man padet? Busiu labai dekinga as gyvenu Dagenhame
Labuka,seniai uzsiregistravau bet mazai naudojausi siuo forumu.I r vel prisimianiau ji.Gyvenam mes kaimelyje- Clontibret,Co.Monaghan, Airija.noretusi turet daugiau draugiu,tik va vienas minusas - gyvenam kaime ne kaip dauguma tautieciu(miestuose).Turiu 3 vaikiukus-dickiukus.10 ir 12metu berniukai ir 8 metu panele.Gal norit draugaut?