Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Moterys, egzistuoja toks dalykas kaip az, truputi puslapius sumaiset rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Sveikos mamos, gal yra mamyčių, gyvenančių Romfordo raj., būtų malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis, mes is Bedfordo smile.gif mazylei bus 2 metukai smile.gif gal yra dar mamyciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruliux02 @ 2011 09 14, 12:08)
Labutis, mes is Bedfordo smile.gif mazylei bus 2 metukai smile.gif gal yra dar mamyciu? smile.gif

sveika, mes kaimynes;) mes is Northamptono:) mielai susipazinsim, gal buni musu mieste? Gal yra daugiau gyvenanciu cia?
Atsakyti
labukas smile.gif Gal yra mamyciu is Svedijos ?As gyvenu Örbyhus.Ar yra gyvenanciu netoliese?smile.gif
Atsakyti
Labutis mamytes mes is Maidstono smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. smile.gif gyvenu Nederlanduose,almelo mieste. gal yra kas nors is ten ar netoliese. rolleyes.gif butu malonu pabendrauti.
Atsakyti
Labas vakaras, Supermamos smile.gif as cia esu naujoke ,dar tik mokinuosi naudotis forumu blush2.gif as esu is rytu londono, Erith. kiauras dienas su savo berniuku leidziam vieni namie, cia draugiu neturiu, tai labai tikiuosi susipazinti su siltais zmoguciais blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolciki: 20 rugsėjo 2011 - 22:21
Sveikos mielosios mamytes 4u.gif I londona esu atvykus beveik menesius ir su maziuku kiauras diena leidziu taip pat nemie. Jau atsibodo verysad.gif mano berniukui spalio menesi bus metukai ir turiu labai didele problema verysad.gif nerandu kas iskeptu mano maziukui skanu ir grazu torta:( gal kas galit man padet? Busiu labai dekinga smile.gif as gyvenu Dagenhame smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrūnėė: 21 rugsėjo 2011 - 15:55
Labuka,seniai uzsiregistravau bet mazai naudojausi siuo forumu.I r vel prisimianiau ji.Gyvenam mes kaimelyje- Clontibret,Co.Monaghan, Airija.noretusi turet daugiau draugiu,tik va vienas minusas - gyvenam kaime ne kaip dauguma tautieciu(miestuose).Turiu 3 vaikiukus-dickiukus.10 ir 12metu berniukai ir 8 metu panele.Gal norit draugaut?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti