Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(kristi ana @ 2011 08 05, 10:41)
Laba smile.gif

As gyvenu London NW, Willesden Green. Mielai susipazinciau su gyvenanciomis siaures vakaruose, siaureje arba vakaruose  bigsmile.gif

Atskira tema, kaip suprantu yra tik Rytu Londono mergaitems  rolleyes.gif

Jei butu norinciu susipazinti, brukstelkite man wink.gif

Labas Kristi ana smile.gif
as tai pat gyvenu Siaures-vakaruose,netoli Golders green'o.
esu nedirbanti tad biski sunkiau eina susirasti kokia drauge smile.gif
As turiu 5 metu sunu,tuoj eis i mokyklele.
Jei domina galim pabendrauti 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ... mes is virginijos.co.cavan (airija) ir mum draugija nepamaisytu ,savaidgaliais is siaip paprastomis dienomis.juk taip smagu susitikti silta zmogu ir pabendrauti.auginam 7 men .dukryte,butu smagu pabendrauti ir seimomis taip pat.
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2011 09 02, 00:08)
sveikos mamytes ... mes is virginijos.co.cavan (airija) ir mum draugija nepamaisytu ,savaidgaliais is siaip paprastomis dienomis.juk taip smagu susitikti silta zmogu ir pabendrauti.auginam 7 men .dukryte,butu smagu pabendrauti ir seimomis taip pat.

Junkis cia:

http://www.supermama...howtopic=762728

Rasi ir kaimyniu, ir siaip sauniu mergaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif gal yra mamyciu gyvenanciu Barkingside,Hainault,ar aplinkiniuose raj? mes maziuka dar tik planuojam,Barkingside priziuriu 2,5m berniuka, butu gerai pabendraut su mamytem gyvenanciom salia wink.gif
Atsakyti
Nera gyvenanciu Barkingside ar aplinkiniuose raj?butu malonu pabendraut wink.gif
Atsakyti
Nesupratau... o Tu persikraustei??

QUOTE(Modestute21 @ 2011 09 06, 12:03)
Nera gyvenanciu Barkingside ar aplinkiniuose raj?butu malonu pabendraut wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudenele @ 2011 09 06, 13:15)
Nesupratau... o Tu persikraustei??

Nea nepersikrausciau wink.gif))) dirbu aukle db barkingside,pas pazistamus.Toj kavinej kur dirbau nebeapsimokejo dirbt,tai geriau aukle padirbsiu wink.gif kaip jum sekasi? wink.gif
Atsakyti
O geras... aukle... gal pas mus aukle noresi padirbeti? smile.gif vis arciau namu smile.gif

mums gerai. o Tu pastoviai dirbi dabar rytuose?

QUOTE(Modestute21 @ 2011 09 06, 13:50)
Nea nepersikrausciau wink.gif))) dirbu aukle db barkingside,pas pazistamus.Toj kavinej kur dirbau nebeapsimokejo dirbt,tai geriau aukle padirbsiu wink.gif kaip jum sekasi? wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudenele @ 2011 09 06, 15:13)
O geras... aukle... gal pas mus aukle noresi padirbeti? smile.gif vis arciau namu smile.gif

mums gerai. o Tu pastoviai dirbi dabar rytuose?

Nuo vakar tik dirbu lotuliukas.gif pazistami pasiule,mano drauge pas juos dirbo anksciau,tai ir sutikau,nes kavinej kur dirbau,nedaug mokejo,ir kolektyvas nepatiko.Planavau jau iseit,ir kaip tik pasiule aukle padirbt.Vaikus jau pazistu,tevus taip pat smile.gif neblogai visai,tik tolokai vazinet doh.gif arciau namu aisku butu geriau,bet kad sitoj pusej nlb kas iesko aukliu ax.gif jei jum kada reiks aukle mielai priziureciau mirksiukas.gif wub.gif tik is anksto pasakyk smile.gif as ir anksciau dirbo aukle,patinka man su vaikais 4u.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, butu faina.
Jei kada busi dienos metu laisva, sakyk. As namie.

QUOTE(Modestute21 @ 2011 09 06, 22:58)
Nuo vakar tik dirbu  lotuliukas.gif pazistami pasiule,mano drauge pas juos dirbo anksciau,tai ir sutikau,nes kavinej kur dirbau,nedaug mokejo,ir kolektyvas nepatiko.Planavau jau iseit,ir kaip tik pasiule aukle padirbt.Vaikus jau pazistu,tevus taip pat smile.gif  neblogai visai,tik tolokai vazinet doh.gif arciau namu aisku butu geriau,bet kad sitoj pusej nlb kas iesko aukliu ax.gif jei jum kada reiks aukle mielai priziureciau  mirksiukas.gif  wub.gif tik is anksto pasakyk  smile.gif as ir anksciau dirbo aukle,patinka man su vaikais  4u.gif  ax.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudenele @ 2011 09 07, 18:37)
Gerai, butu faina.
Jei kada busi dienos metu laisva, sakyk. As namie.

Dienos metu namie nebunu namie ax.gif vakare tik griztu smile.gif jei kada butu laisva diena,ar anksti grisiu parasysiu 4u.gif kada planuoji jau eit i darba? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Turbut nuo Naujuju metu smile.gif
Kleckas dar mazas...

QUOTE(Modestute21 @ 2011 09 07, 22:32)
Dienos metu namie nebunu namie  ax.gif vakare tik griztu  smile.gif jei kada butu laisva diena,ar anksti grisiu parasysiu  4u.gif kada planuoji jau eit i darba?  smile.gif  smile.gif

Atsakyti