Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

gaila, tolokai nuo manes...
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 08 09, 11:35)
realiai esi kaimyne  mirksiukas.gif

Realiai tai kaimyne- o jei nerealiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 08 11, 08:35)
visgi yra atstumas, mes is Southamptono smile.gif bet kaimynes ...

nieko sau kaimynes, apie 50km atstumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visiems. Aš čia esu naujokė. Ieškojau skilties, kur galėčiau prisistayti, bet atradau tik šią. Bet ir šita skiltis man tinka...
Nelabai žinau ar aš čia pritapsiu, nes jau senai išaugau iš to "mamytės amžiaus". Gal čia daugiau jaunesnes mamytės renkasi ir bendrauja, o aš jau trijų anūkėlių močiutė.
Kadangi šiais sunkiais laikais krizė palietė kiekvieną šeimą, tai ji neaplenkė ir mūsų šeimos. Ir aš, štai jau keli metai, kaip dirbu Vokietijoje [ slaugau senelius], nes iki pensijos dar desėtkas metelių, o kur tu žmogeli dingsi bankrutavus fabrikams ir gamykloms... Taip ir teko ir man senatvėje išvažiuoti į užsienį dėl duonos kąsnio. O ką daugiau daryti, juk gyvas į žemę nelysi, arba "dantų ant lentynos nepakabinsi."
Tai tiek apie save . Tikiuosi, kad ir aš sugebėsiu įsilieti į jūsų gausias gretas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 08 16, 16:02)
Labukas visiems. Aš čia esu naujokė. Ieškojau skilties, kur galėčiau prisistayti, bet atradau tik šią. Bet ir šita skiltis man tinka...
Nelabai žinau ar aš čia pritapsiu, nes jau senai išaugau iš to "mamytės amžiaus". Gal čia daugiau jaunesnes mamytės renkasi ir bendrauja, o aš jau trijų anūkėlių močiutė.
Kadangi šiais sunkiais laikais krizė palietė kiekvieną šeimą, tai ji neaplenkė ir mūsų šeimos. Ir aš, štai jau keli metai, kaip dirbu Vokietijoje [ slaugau senelius], nes iki pensijos dar desėtkas metelių, o kur tu žmogeli dingsi bankrutavus fabrikams ir gamykloms... Taip ir teko ir man senatvėje išvažiuoti į užsienį dėl duonos kąsnio. O ką daugiau daryti, juk gyvas į žemę nelysi, arba "dantų ant lentynos nepakabinsi."
Tai tiek apie save . Tikiuosi, kad ir aš sugebėsiu įsilieti į jūsų gausias gretas.  thumbup.gif

yra cia ir vyresniu isvykeliu is lt...kabinames kazkaip visi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, maira2, už palaikymą ir šiltus žodžius heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 08 16, 22:19)
Ačiū, maira2, už palaikymą ir šiltus žodžius  heart.gif

Gitanai dovanoju 4u.gif . Labai entuziastinga, protinga, pazengus triju anuku mociute. Linkiu Jums susirast draugaiciu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiukas, Number1, ir tau, kad jūs mane taip šiltai priimate į savo tarpą. Man atrodo, kad jau dvi drauges čia turiu. clap.gif Dėkui jums , mergaitės ir linkiu jums šimtekeriopos sėkmės. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 08 18, 01:08)
Ačiukas, Number1, ir tau, kad jūs mane taip šiltai priimate į savo tarpą.  Man atrodo, kad jau dvi drauges čia turiu.  clap.gif  Dėkui jums , mergaitės ir linkiu jums šimtekeriopos sėkmės.  friends.gif

Sveika prisijungus, ir drasiau. 4u.gif Nors ir taip esat drasi ir entuiziastinga. nekasdien pamatysi tokiu zmoniu cia!!!! 4u.gif

Skiltyje : ivairiu saliu mamu pasnekesiai: gal atrsite ir savo salies tautietes besisnekuciuojant!!! Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Didelis AČIŪ , lituke-sypsenele, už nuorodą tongue.gif . Būtinai ja pasinaudosiu, nes tikrai, kad kartais norisi po įtemptos darbo dienos pasėdėti prie kompo ir su kažkuo tai paplepsėti , pasidalyti dienos įspūdžiais, ar košmarais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 08 18, 18:56)
Didelis AČIŪ , lituke-sypsenele, už nuorodą  tongue.gif . Būtinai ja pasinaudosiu, nes tikrai, kad kartais norisi po įtemptos darbo dienos pasėdėti prie kompo ir su kažkuo tai paplepsėti , pasidalyti dienos įspūdžiais, ar košmarais  laugh.gif

cia renkasi vokietijos mamytes

http://www.supermama...?...1659&st=552

smile.gif
Atsakyti
sveikos.mes esam is rytu londono,as cia naujoke,mano mazyliui 1 metas smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti