Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(*sunshine* @ 2011 07 17, 17:36)
pas jus profylije parasyta, kad turit mergaites o ne sunu.. g.gif

ups....dovanokit naujokei, profilyje reikejo irasyt du vaikus, o kur tad trecia, ta sunu man irasyt..
Atsakyti
Sveikos. Ar yra mamyciu is Thetfordo? ploja.gif
Atsakyti
tai ar yra mamyciu dk, netoli Greenos miestelio?
Atsakyti
Sveikos, aš iš šiaurės Airijos, Antrim miestuko. Gal būtų kaimynėlių. Mes su dukryte 8 metukai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiga: 20 liepos 2011 - 12:21
Sveikutes,
As taip pat prisidesiu prie jusu prisistatymu ax.gif
Mes gyvenam rytu Londone, Barkinge smile.gif
Turiu dukryte 7 metu, kuri neseniai atvyko ir dar neturi draugu, butu saunu su kazkuo pabendrauti ar i koky parka nueiti kol orai geri mirksiukas.gif
Na jei atsiras bendraminciu, ar kaip cia pasakius turinciu tokia pat nedidele problemele, tai kreipkites cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maira2 @ 2011 07 19, 19:51)
tai ar yra mamyciu dk, netoli Greenos miestelio?

parasyk pilna pavadinima, nes google tokio miesto neranda..... pati esu is kolding
Atsakyti
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2011 07 22, 15:23)
parasyk pilna pavadinima, nes google tokio miesto neranda..... pati esu is kolding

grenaa, no koldingo apie 150 km, ten mano pussesere gyvena
Atsakyti
QUOTE(Alivod @ 2011 07 20, 15:30)
Sveikutes,
As taip pat prisidesiu prie jusu prisistatymu ax.gif
Mes gyvenam rytu Londone, Barkinge smile.gif
Turiu dukryte 7 metu, kuri neseniai atvyko ir dar neturi draugu, butu saunu su kazkuo pabendrauti ar i koky parka nueiti kol orai geri mirksiukas.gif
Na jei atsiras bendraminciu, ar kaip cia pasakius turinciu tokia pat nedidele problemele, tai kreipkites cool.gif
rytu Londono mamytes stai cia mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=753071
Atsakyti
QUOTE(maira2 @ 2011 07 22, 16:52)
grenaa, no koldingo apie 150 km, ten mano pussesere gyvena

Aha matau, google smile.gif Ko taip toli issikelie jai cia pussesere yra, reikejo salia jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2011 07 23, 14:31)
Aha matau, google smile.gif Ko taip toli issikelie jai cia pussesere yra, reikejo salia jos  smile.gif

tai kad nieks manes neklausia, kur siuncia dirbt ten ie vaziuoju, bet gal iseis pas puske pagyvent, noriu gaut nuolatini darba ir gyvenama vieta, ji zadejo padet, nes pradesiu gyvenima viena su vaiku, atversiu gyvenimo lapa nuo pradziu...
Atsakyti
Sveikos!
Gal yra mamyčių gyvenančių Slough arba Langley?? smile.gif
Atsakyti
labutis, gal yra mamycius is Airijos, balbriggano smile.gif????
Atsakyti