Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(juste@london @ 2011 06 11, 14:33)
Labukas visoms 4u.gif  Neseniai persikraustem i Beckton'a, gal yra mamyciu gyvenanciu netoliese? Malonu butu susipazinti. Auginu 5metuku sunu.

cia rytu Londono temele mirksiukas.gif 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=742500
Atsakyti
QUOTE(Rudenele @ 2011 06 12, 12:43)
Labas, as visai salia Worcester Park gyvenu! Parasysiu i az
Papildyta:
Kaip 'nera ko rasyti londonietems'??? Atrodytu, kad Londonas kaip Vilnius ar Klaipeda. Vien tik Pietvakariai tokie dideli, kad sunku susirasti kaimynus!
Rasykit mamytes visos visos  nestuke.gif  thumbup.gif

nu jau nebejuokink,eik i pokalbiu temas,ieskokis artimiausia rajona londono ir susirasi tuos kaimynus.Toks ispudis,kad kiekviena gyvenanti londone dar ir savo tema cia turi.
o jau kas temu neranda,kai nuorodos pastoviai dedamos,nu tai ka as zinau,ne ten papuolet gal.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 06 14, 07:39)
nu jau nebejuokink,eik i pokalbiu temas,ieskokis artimiausia rajona londono ir susirasi tuos kaimynus.Toks ispudis,kad kiekviena gyvenanti londone dar ir savo tema cia turi.
o jau kas temu neranda,kai nuorodos pastoviai dedamos,nu tai ka as zinau,ne ten papuolet gal.

kas ne cia papuole, tai man atrodo jus, Ponia! savo pykti ir nepasitenkinima isliekit kazkur kitur!
Papildyta:
QUOTE(79asta @ 2011 06 14, 02:12)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kazkas cia yra susirges didybes manija. Nei tamstai, nei kam kitam teisti kitus zmones. Nezinau kuo cia puikuotis ir kitus niekinti.
Apskritai nesuprantu, kaip zmones gali buti tokie bjaurus!

QUOTE(romuciukas @ 2011 06 14, 09:39)

Papildyta:
thumbup.gif

QUOTE(juste@london @ 2011 06 14, 10:40)
kas ne cia papuole, tai man atrodo jus, Ponia! savo pykti ir nepasitenkinima isliekit kazkur kitur!
Papildyta:

Aciu labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 06 14, 08:39)

niu mergaites kas gi nutiko, ko cia pykstates?Romuciuk tegu mergaites raso ka tik nori...o kaip taip isiutai nono.gif gyvenkim draugiskai ir toliau ieskokit savo kaimynu vacation4.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems 4u.gif As esu naujoke,gyvenu Scotland,Aberdeen'e,gal yra is cia mamyciu? smile.gif
Atsakyti
Gal kartais kas bus is Mansfield UK?
Atsakyti
QUOTE(Supermamyte24 @ 2011 06 15, 15:31)
Gal kartais kas bus is Mansfield UK?

ciA kartais ne Nottinghamshire? ax.gif as kraustysiuos ten liepa/rugpjuti... biggrin.gif
Atsakyti
Tebesam Lietuvoj, bet ateinancia savaite kraustomes i UK, i Peterborough 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mes dar esame taip pat Lietuvoje bet ateinancio menesio pabaigoje kraustomes i Thetforda su seima tai gal yra mayciu is sio miestelio? 4u.gif
Atsakyti
labas:) ar yra mamyciu Ipswiche?
Atsakyti
Sveiki esu is vakaru londono, Hayes ar yra salia esanciu mamyciu esamu ar busianciu ax.gif
Atsakyti