Mes gyvenam Wisbech
QUOTE(JARD @ 2011 05 24, 21:42)
Mes gyvenam Wisbech
zinau sita miestuka pati ten gyvenau pries 6 metelius
QUOTE(Adeks @ 2011 05 23, 11:57)
Sveika,as irgi is Portlaoiso
o kartais portlaiso ar netoli cashel,planuojam vasara atvaziuoti ieskom draugu ,o gal yra lietuvaiciu ir cashel,malonu butu pabendrauti
Cashel lietuvaites,kur jus nejau tik lenkaites ten gyvena
QUOTE(xloreta @ 2011 05 25, 19:55)
o kartais portlaiso ar netoli cashel,planuojam vasara atvaziuoti ieskom draugu ,o gal yra lietuvaiciu ir cashel,malonu butu pabendrauti
Sveika,tolokai mes nuo Cashelio Uzeik i Airiuku tema,ten musu daug is visu kampu
http://www.supermama...howtopic=737893
to intriga_
mes taip pat gyvename vakaruose! denham(uxbridge)!
mes taip pat gyvename vakaruose! denham(uxbridge)!
QUOTE(Aureliza @ 2011 05 31, 15:38)
mes jau kelios vakaru londone,reiktu susitikt kada.kontaktus i az
QUOTE(js. @ 2011 05 31, 18:45)
mes jau kelios vakaru londone,reiktu susitikt kada.kontaktus i az
mergaites gyvenancios vakaruose o ypac uxbrige i az kontaktu dalyba darom reikia susibegt visoms ir daryt kavos pertraukele o veliau ir seimu susiburima su saslais
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 31, 20:05)
mergaites gyvenancios vakaruose o ypac uxbrige i az kontaktu dalyba darom reikia susibegt visoms ir daryt kavos pertraukele o veliau ir seimu susiburima su saslais
As ir is Vakaru, tik siek tiek toliau, is Windsor'o, bet musu vaiku amzius toks pats, tik vos kelios dienos skiria
As, beje, ratuota, man atstumas ne didele problema
Sveikos,mes irgi esame is Hayes ir norime draugaut
Sveikos
mes gyvename New Cross'e, auginame 14mėn dukrytę, kol vyras dirba dienas tenka stengtis leisti nenuobodžiai, bet ne visada gaunasi... Labai norėčiau rasti draugų ir kartu susigalvoti smagios veiklos man 25m, esu draugiška ir paprasta
mes gyvename New Cross'e, auginame 14mėn dukrytę, kol vyras dirba dienas tenka stengtis leisti nenuobodžiai, bet ne visada gaunasi... Labai norėčiau rasti draugų ir kartu susigalvoti smagios veiklos man 25m, esu draugiška ir paprasta
QUOTE(berniukai @ 2011 06 01, 10:13)
Sveikos,mes irgi esame is Hayes ir norime draugaut
labukas rasyk savo kontaktus i az
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2011 05 31, 21:17)
As ir is Vakaru, tik siek tiek toliau, is Windsor'o, bet musu vaiku amzius toks pats, tik vos kelios dienos skiria
kontaktus rasyk i az