Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

LabutIs aš iš Norvegijos Ostfoldo rajono Askim/Skiptvet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčikas: 22 rugsėjo 2009 - 12:53
QUOTE(Evelinčikas @ 2009 09 22, 12:50)
LabutIs aš iš Norvegijos Ostfoldo rajono Askim/Skiptvet

Cia truputi gal ne i tema....
Mano panele dabar kaip tik 9,5 men ir sveria 8200 gr 76cm. Jusu jau viresnes. Bet vistiek idomu. Ar gerai mergyte valgo?
Atsakyti
Sveikos mamytes! kaip gyvuojat? mes gyvenam uz Londono, Hemel Hempstede.gal yra kas netoliese? mielai pabendrautume smile.gif
Atsakyti
as esu is trimo,butu malonu tureti benraminciu salia,dukrytei 5 metukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,praradau vilti bet vis tiek ...gal atsirastu mamyciu is York?nepazystu nei vienos aplinkui.Auginu beveik 3 men suneli.Butu malonu surasti ka nors paplepejimui ir pasivaiksciojimams
Atsakyti
laba diena,mes si savaitgali atsikraustome i kidbrook ,london.turiu suneli 1-riu metuku,noretume susirasti draugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 09 29, 10:47)
laba diena,mes si savaitgali atsikraustome i kidbrook ,london.turiu suneli 1-riu metuku,noretume susirasti draugu 4u.gif

labas. as salia kidbrook gyvenu bigsmile.gif tik vaiku neturiu dar biggrin.gif ateik i tema
Londono SE mamyciu ,ten daug aplinkiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2009 09 29, 09:56)
labas. as salia kidbrook gyvenu  bigsmile.gif  tik vaiku neturiu dar biggrin.gif ateik i tema
Londono SE mamyciu ,ten daug aplinkiniu  mirksiukas.gif

o,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianana @ 2009 09 22, 20:34)
Sveikos mamytes! kaip gyvuojat? mes gyvenam uz Londono, Hemel Hempstede.gal yra kas netoliese? mielai pabendrautume smile.gif

Sveikute smile.gif

as gyvenu Hatfield,o Hemel Hemstede kartais pravaziuojam smile.gif
Atsakyti
gal nuorodele butu galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 09 29, 11:03)
gal nuorodele butu galima? blush2.gif

galima mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=483204
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2009 09 20, 23:22)
Sveikos, vis dar ieskau mamyciu is Newbury, Berkshire 4u.gif

laba laba..na as gyvenu Reading,Berkshire..taip pat laukiu kol kas apsireiks is lietuvaiciu, jau liudna darosi verysad.gif jaj ka galime pabendrauti..
Atsakyti