Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(eltique @ 2010 11 23, 21:28)
sweikute,mes esam is Stevenage,Herts 30 min kelio nuo tawes smile.gif

sveikute;) as nuo Stevenage, 16 km kazkur wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip smagu, kad atsiranda kaimyniu, o is mano kaimo ziuriu nieko nera ax.gif Na tikiuos atsiras dar kas nors ir is Harlow, smagu butu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,mes esam is waterford,airijos apacioje.... smile.gif
url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa85: 30 lapkričio 2010 - 13:53
Sveikos, pries keleta menesiu atsikrausciau i Newbridge Co.Kildare ir man liudna. Neturiu cia draugu. Auginu 7men. suneli. Gal butu mamyciu is cia. Butu smagu pabendraut 4u.gif Parasyk man i Az. Gal tapsim draugemis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kurlikutis: 01 gruodžio 2010 - 22:29
Labukas smile.gif Gyvenu Dagenhame,gal yra zmogeliuku norinciu bendrauti mirksiukas.gif ???
Atsakyti
sveikos as dar ne mamyte bet noreciau prisijungti prie jusu wink.gif gyvenu turkijoje
Atsakyti
Labas mamytes,
mes atvaziavom gyventi taip pat i Londona ir ieskom draugu smile.gif turiu dukryte Ugne (1,9 m.)
gyvenam East Ham-Becton rajone ,
butu malonu bendrauti, laikiam Jusu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mes gyvenam vakaruose Londone ir iekom draugu. Suneliui beveik 11 savaiciu. Kazkaip visi lietuviai isikure daugiau rytuose....bet gal yra mamyciu ir pas mus smile.gif

Iki!
Atsakyti
Sveikutes,

AS gyvenu Londono siaureje, Southgate. lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandora77 @ 2010 12 16, 13:35)
Sveikos mamytes,

Mes gyvenam vakaruose Londone ir iekom draugu. Suneliui beveik 11 savaiciu. Kazkaip visi lietuviai isikure daugiau rytuose....bet gal yra mamyciu ir pas mus smile.gif

Iki!

as vakaruose gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes kur Jus smile.gif mum taip reikia draugijos smile.gif dukrytei reikia drauges (-o) smile.gif
gyvenam ist ham-becton
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 12 17, 17:46)
as vakaruose gyvenu mirksiukas.gif

Ohoho! Super smile.gif vakaruose mazai lietuviu, bet va pasirodo yra! kur, konkreciau jei ne paslaptis smile.gif juk butu galima ir susidraugauti ax.gif Mes gyvename netoli White City smile.gif
Atsakyti