Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

smile.gif sveiki 4u.gif as esu is rytu londono east ham rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=linamalatji,2010 01 17, 15:49]
[quote=nestuole,2009 08 13, 12:52]
O as is BIRMINGHAMO!!! mirksiukas.gif Yra dar kas nors? bigsmile.gif
[/sveikute as irgi birmingheme gyvenu]
[/quote]

Sveikutes smile.gif As cia naujoke ir dar ne mamyte blush2.gif Pries 3 savaites persikraustem i Birmingema. Viskas svetima, neturiu draugu ar pazistamu, lb liudna verysad.gif Ieskau mamyciu ir ne mamyciu gyvenanciu birmingeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(numanreik @ 2010 10 06, 14:48)
sveiki esame ne taip senai atvyke todel liudnoka mums trim mergaitems 9m ir 2m gal kas netoliese lutono butu idomu pabendrauti smile.gif  4u.gif

As is Lutono 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
QUOTE(cocci @ 2010 10 14, 13:31)
As is Lutono 4u.gif

laba malonu 4u.gif kad kazkas yra salia gal galim pabendrauti per email 4u.gif buti labai idomu
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Gyvenu Burton-on-Trent (DE13), auginu 17 menesiu mergaite, butu labai smagu netoliese rast kita mamyte, kad ir man, ir dukrai draugu butu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu gyvenanciu airijoje limerike? jauciuosi labai vienisa nes nesenai persikrausciau i si miesta ir nieko cia nepazystu, tuiu 9 menesiu dukryte, man 25, butu saunu susipazinti su mamom mazdaug mano amziaus, nesvarbu ar tu truputi jaunesne ar vyresne, todel nesivarzyk ir parasyk thumbup.gif !!!
Atsakyti
sweikutes man 23, turiu dukrele, jau menesi gyvenu Stevenage smile.gif gal kas is sio miesto esate,brukstelkite butu smagu isgerti puodeli kawos smile.gif
Atsakyti
VOKIETIJA!!! As is Miuncheno, man 23 metai. Labai noriu susirasti draugiu, prasau rasykit tiesiai i dovile_sv@yahoo.com smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2010 10 22, 01:13)
sweikutes man 23, turiu dukrele, jau menesi gyvenu Stevenage smile.gif gal kas is sio miesto esate,brukstelkite butu smagu isgerti puodeli kawos smile.gif

Jus nuo manes tik 19 myliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2010 10 22, 03:13)

nuo manes tik 15 myliu, gal net maziau:)
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2010 09 30, 13:40)
Sveikute,na mes salia visai jusu,Canning Town raj gyvenam,aisku truputi reiktu pavaziuot bigsmile.gif
Papildyta:

Sveikutes,na mes is Canning Town,salia Ilfordas juk,mano dukriukui nesenai suejo 4 metukai,butu labai fainai jei kuri mamyte parasytu i az zinute,galesim per skypus susibendraut tiesiogiai ax.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

Niu sveikute.mes Canning Towne gyvenam,stratfordas visai netoli nuo musu,daznai ten uzsukam:)jei noresis pabendraut rasyk i az,susisieksim per ten bigsmile.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Sveikutes.Mes taip pat neseniai atsikrausteme i BECKTON.Auginu suneli 1m. 2men.Jei ka galim kada ir susitikti.Nes kiek zinau netoli yra ir Canning Town ir Stratford
Atsakyti
QUOTE(kkaktusiukas @ 2010 09 28, 11:50)
Sveikos smile.gif as gyvenu rytu londone hackney, gal yra netoliese gyvenanciu? vienatve kartais slegia mane... nesenai esu uk

Sveikos visos mamytes! wink.gif
As neseniai UK, gyvenu rytu Londone, butu smagu su kuo nors susipazinti, pabendrauti, bei suzinoti apie gimdyma Anglijoj, laukiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti