Sveikos busimos ir esamos mamos:)
Na, rasau savo atsiliepimus (siandien buvau Traku GN):
Prieme mus naujoji gydytoja - labai faina ir miela pasirode, silta moteris. Viska mums (atrodo) paaiskino, aprode, kur vyksta priemimas, kur gimdymas (parode mazaja gimdykla), palata, VIP buvo uzimta.
VIP palata - 300 Lt 3 dienoms, net jei busi 2 d. Joje yra dusas, TV.
Paprastoje palatoje tetukui nakvyne kainuoja 70 lt (atrodo, jau pamirsau:)) - palata, kuria mes mateme, pakankamai jauki, nusiskundimu neturiu, bent jau kol kas:). Palatose mamytes buna po 1, 2.
Gimdykla, ta mazoji, pasirode tokia labai jauki, negaleciau isskirti kuo skiriasi palata nuo gimdymo palatos, jauki, faina, na, bent ta mazoji. Kazkaip isivaizdavau gimdykla/gimdymo palata visiskai kitaip, VISISKAI. Didzioji buvo uzimta.
Atvykstant GIMDYTI reikia tureti asmens tapatybes dokumenta, nestukes "knyga", SODRA, jei dirbate.
Atvykti pries gimdyma, pasitikrinti ir t.t. nereikia, na, nebent su kazkuo tariates:). Tiesiog 1-a karta i TRaku GN galite atvykti tada, kai jau gimdysite:)
Priemoniu, kaip kituose Vilniaus GN, pvz, kateteriai, vienkart. pakloteliai, rinkiniai, nereikia, viska suteikia Traku GN. Duoda naktinukus, jei norite, reikia ir chalatus. Zodziu, viska jie duoda-turi:)
Mano vyro pastebejimas - malonus dirbantys zmones, nors mums ir neteko bendrauti su visais, tik su 1-a sestute ir naujaja gydytoja, bet vat jam taip pasirode.
Mano dukra, kuriai jau 7,5 m., vyko kartu,ji siek tiek buvo pasimetusi, o kai isvydo keleta little babies, tai isvis susi... Ne vienas GN darbuotojas i dukriuka kreivai nepasiziurejo, na, bent jau to nepastebejome.
Tai va, ten nuvyke jautemes siltai, nepajutome, kad atvykome ne laiku ar trukdome ju darba.
P.S. atvykus kazkiek/keleta minuciu stovejome koridoriuje ir laukeme, kol kas nors prie musu prieis, o priejus sesutei, laukeme kol kazkas ateis:), bet manau, kad tai yra VISISKAI NORMALU, nes atvykome nesitare, tiesiog, sedome i masiniuka ir atvykome, o tik atvyke pagalvojome, ar siuo metu galime apziureti Traku GN, bo visgi turbut reikia atvykti tam tikromis valandomis, o ne kada nori.
Mes uz Traku GN
Bet prie progos nuvaziuosiu ir i VGN, bus ramiau, biskeliuka bijau, o vdrug nespesiu is Justiniskiu i Trakus nulekti, visgi 2-as gimdymas
Na, atrodo viska parasiau.
Tiesa, klausiau ir del klizmutes, ar daro. Gydytojos atsakymas: darome, jei mamos to nori.