QUOTE(fsss~ @ 2009 12 22, 16:23)
MilDuXe, kaip aš tave užjaučiu ir suprantu. nes atsidūriau identiškoje situacijoje tą pačią savaitę (tik streso patyriau nepalyginamai mažiau). tariausi su Variakojiene, lankiausi pas ją kelis syk baltupiuose. nė sykio ji neužsiminė, kad negalės atvykti ar kad šiuo metu "serga". viskas buvo gerai, iki nakties, kai jau sarėmiai buvo kas 5min ir ruošiausi į ligoninę. paskambinus jai, paaiškėjo, kad ji turi nedarbingumą ir atvykti negalės. ji atseit, paskambins ir pasakys, kad aš atvažiuoju. tuo metu, jau nebenorėjau nieko, tik susikaupti prieš gimdymą. gal todėl, kad buvau čia paskaičius apie jos "plaučių uždegimą, nedarbingumą ir kt ligas", šokas, kad gydytoja su kuria tariausi - neatvyks, buvo mažesnis. namie laukėm, keik galėjom. trakuose mane priėmė ir už nepilnų 3jų valandų mes jau turėjom savo pirmagimį. gimdyt teko pas budintį gydytoją. kurio savo noru tikrai nesirinkčiau. tačiau kadangi, viskas ėjosi greitai, didelio diskomforto nejaučiau. su vedėja niekuomt daugiau nesitarčiau ir nesiūlyčiau niekam. nors ir žinau gražių jos priimtų gimdymų ir atsiliepimų. bet toks neatsakingas elgesys, primena loteriją. todėl kiekviena turit pagalvoti, ar verta rizikuoti.
o šiaip trakus labai giriu, nuostabus akušerių, vaikų gydytojų, slaugučių, ir seselių kolektyvas. mum labai patiko. norėčiau ten ir kitą vaiką gimdyti.
o tu, MilDuXe, laikykis. džiaugiuosi, kad bent kitoj ligonėj sutikai žmoniškų gydytojų.
o šiaip trakus labai giriu, nuostabus akušerių, vaikų gydytojų, slaugučių, ir seselių kolektyvas. mum labai patiko. norėčiau ten ir kitą vaiką gimdyti.
o tu, MilDuXe, laikykis. džiaugiuosi, kad bent kitoj ligonėj sutikai žmoniškų gydytojų.
o tai jeigu butu salia taves stovejusi serganti su temperatura, tai butu tada jau atsakinga...
tada grestu tau ir tavo vaikui kokia nors infekcija... ji atsakingai pasielge nedalyvaudama... nerizikuodama tavo ir tavo vaikiuko sveikatomis.