QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 09, 12:17)
na kai pirma gimdziau buvo diena - paskutine mane apziurejo vedeja, gydytojas Rogalskis norejo daryti cezari - ji pasake nematanti reikalo... kai tik ji isejo is kabineto, jis vyrui pakiso dokumentus, kad pasirasytu, kad as pati nepagimdysiu ir panasiai, po 5 minuciu buvau operacinei...tai nemanau, kad tie zodziai buvo vedejos sutikimas
beto - mano drauge gimde antakalnyje, kuri buvo susitarusi su ponu Daunoraviciumi, kuris yra tos klinikos vedejas... aisku reikiamu momentu, kaip visad jis neatsiliepe ir neatvyko. buvo velus vakaras apie 23 valanda, budejo tuo metu tik rezidentas, kuris pats prieme sprendima daryti staigiai cezari, nes jai prasidejo preklamsija, o ji nuvyko ne del gimdymo, nes nebuvo dar terminas, bet tiesiog blogai pasijaute. tad nemanau kad cia labai reikia vedejo sutikimo, kai yra gelbejama mama ar vaikas
beto - mano drauge gimde antakalnyje, kuri buvo susitarusi su ponu Daunoraviciumi, kuris yra tos klinikos vedejas... aisku reikiamu momentu, kaip visad jis neatsiliepe ir neatvyko. buvo velus vakaras apie 23 valanda, budejo tuo metu tik rezidentas, kuris pats prieme sprendima daryti staigiai cezari, nes jai prasidejo preklamsija, o ji nuvyko ne del gimdymo, nes nebuvo dar terminas, bet tiesiog blogai pasijaute. tad nemanau kad cia labai reikia vedejo sutikimo, kai yra gelbejama mama ar vaikas
Trakuose CP daro tik Variakojiene, Rogalskis ir dar viena kazkuri gydytoja (kazkuri is S raides, atsiprasau pamirsau pavarde), si dalyka man pati Vilija yra sakiusi, kai su ja norejau aptarti savo gimdyma... beje ji pati man rekomendavo butent AK, del komplikuoto nestumo. Jau esu cia rasiusi, kad su vedeja graziai bendraujam jau nemazai meteliu, todel as budama ne negalvojau kad vyksiu gimdyti kazkur kitur - o tik i Trakus, bet po pokalbio ir apziuros su V. Variakojiene nusprendeme kitaip...nu ir ka likau labai patenkinta. Aisku labai gaila kad tavo patirtis AK yra kitokia, nors ir pati esu girdejusi apie gyd. Podkopajeva nekokiu atsiliepimu, taciau jei Dievulis duos tai as vel galesiu drasiai rinktis AK, o jei butu nekomplikuotas tuomet sutikciau "pasivolioti" ir Trakuose