QUOTE(rabrasa @ 2009 12 06, 11:26)
man atrodo cia galetume diskutuoti iki kitu metu, kad vyras - tai ne "visi", ir kad lankyt, arba "laisvai vaikscioti" - lai nelanko, bet gimdymas yra gimdymas...
personalas zinoma - gal ir super, bet jokia sesute neatstos vyro, leliuko tecio per 10val trunkancius saremius.. tiesiog taip jau yra..
personalas zinoma - gal ir super, bet jokia sesute neatstos vyro, leliuko tecio per 10val trunkancius saremius.. tiesiog taip jau yra..
tai jau tikrai... seseles nebus su tavim visa laika kad ir kokia nuostabi butu, su pirmu man buvo saremiai nuo 22 valandos nakties iki kol padare cezari - 16 valandos... jei ne vyriukas buciau isprotejus...
nepaisant visko, as tada rinkciausi antakalni, kur ileidzia tetukus, nes ka tas gydytojas - su tavim tik max 30 minuciu bus, kol islys vaikelis - o visa kita tavo bedos... tetukas yra labai svarbu kutoms gal ir ne, bet, man labai - as sikart prioriteta rinkciausi - tetuka, nei vienatve superiniame personale, kuri matysi duok Dieve 5 minutes i valanda
aisku apie kitus nediskutuociau - ir nnenoriu kad pradetu eiti sniurais seneliai, draugeliai, kaimynai ir siaip kas "pakeliui" i trakus uzsuko bet kalba eina apie TETI leliuko TETI