Milduxe, gaila, kad tavo tokie prisiminimai apie antakalni.... matyt man tiesiog pasiseke, kai gulejau.... o siaip laimingo ir lengvo bei greito gimdymo....
beje, siandien buvau antakalnyje, vaistukus tokius turejo suleisti, tai visur KARANTINAS. ant duru po kelis lapus tokius net prikabineta. sake, jokiu lankytoju, o vyrus i gimdykla leidzia, jei sveiki ir su atitinkama apranga. tai tiek naujienu apie AK.
Kol kas tiek
niu jai nedalauksiu vedejos ir atvaziavus i trakus neileistu vyriuko, tai teks grustis i ta antakalni - pries tai i RK uzvaziuociau, pameginti laimes, ar ileistu vyriuka... nes speciale apranga turim ir tikrai nesergam (bent jau kolkas )
QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 04, 16:55)
ir lygtais bijau, bet jau noriu greiciau pamatyti savo leliuka pirma tai isivaizdavau kaip jis ten atrodys - ir buvo toks pat - is svajones - o sito nei kiek neisivaizduoju
ir matyt reiks dalyvauti guvenimo loterijoj, ar pakliusiu pas ta simanaitiene ar ne
ir matyt reiks dalyvauti guvenimo loterijoj, ar pakliusiu pas ta simanaitiene ar ne
As ir isivaizdavau, kaip atrodys mano maziukas... Kai buvau nescia 4 men., netgi susapnavau savaji.. Taip is arti ir aiskiai maciau visus bruozus.. Kadangi sapnas buvo toks tikroviskas, tai labai isiminiau veiduka.. Ir ka gi - gime lygiai toks pat, koki sapnavau!!! Net neisivaizduoju, kaip tai butu galima paaiskinti... Uzsiprogramavimas, intuicija??...
Ir nenusiteik tik neigiamai pries ta Simanaitiene Viskas bus ciki, jei ir pas ja papulsi.. Jau esu pasisakiusi apie ja sioj temelej.. Svarbiausia buti paciai pozityviai
Del vyro, kaip butu neteisinga, jei neleistu jam dalyvauti... Juk vyras yra tokia parama, tiek gimdyme ir tiek po to palatoj Gal tegul nustato tvarka, kad pasitikrintu sveikata, kad neserga tuo gripu...
QUOTE(Fantazia @ 2009 12 04, 19:44)
As ir isivaizdavau, kaip atrodys mano maziukas... Kai buvau nescia 4 men., netgi susapnavau savaji.. Taip is arti ir aiskiai maciau visus bruozus.. Kadangi sapnas buvo toks tikroviskas, tai labai isiminiau veiduka.. Ir ka gi - gime lygiai toks pat, koki sapnavau!!! Net neisivaizduoju, kaip tai butu galima paaiskinti... Uzsiprogramavimas, intuicija??...
Ir nenusiteik tik neigiamai pries ta Simanaitiene Viskas bus ciki, jei ir pas ja papulsi.. Jau esu pasisakiusi apie ja sioj temelej.. Svarbiausia buti paciai pozityviai
Del vyro, kaip butu neteisinga, jei neleistu jam dalyvauti... Juk vyras yra tokia parama, tiek gimdyme ir tiek po to palatoj Gal tegul nustato tvarka, kad pasitikrintu sveikata, kad neserga tuo gripu...
taisingai
sveikos
noriu ir as pasidziaugti Traku GN. Jau antra dukryte gimdziau ten, tai galiu pasakyt, kad jei teks kada trecia leliu gimdyt - vaziuosiu tik i Trakus personalas superinis, tvarkinga, grazu, prieziura ir bendravimas nerealus
noriu ir as pasidziaugti Traku GN. Jau antra dukryte gimdziau ten, tai galiu pasakyt, kad jei teks kada trecia leliu gimdyt - vaziuosiu tik i Trakus personalas superinis, tvarkinga, grazu, prieziura ir bendravimas nerealus
QUOTE(Ievulyte @ 2009 12 05, 13:14)
sveikos
o kaip sikarta buvo?? ar tareisi, ar siaip vaziavai, kaip visas gimdymas praejo? kas dalyvavo gimdyme? ar ileido vyriuka? nes cia mums belaukiancioms labai aktualu dabar sitas klausimas?
ar gavosi paciai, ar operaco? ar naktis ar diena buvo? viskas labai idomu
jei trumpai galetum papasakoti butumem dekingos
QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 05, 18:45)
o kaip sikarta buvo?? ar tareisi, ar siaip vaziavai, kaip visas gimdymas praejo? kas dalyvavo gimdyme? ar ileido vyriuka? nes cia mums belaukiancioms labai aktualu dabar sitas klausimas?
vaziavau nesitarus, bet norejom ir sikart pas V.Variakojiene gimdyt, tai ir pataikem, kad buvo tuo metu ligoninej gimdyme dalyvavau as, gydytoja ir 2 akuseres, o vyro del karantino neileido.
pagimdziau pati, nakti, per 2,5 valandos, nuo atsidurimo gimdykloje, kai jau buvau atsidariusi 7 cm. Gimdymas buvo pakankamai lengvas ir ramus. Ir tiek gimdymo metu, tiek po gimdymo personalas buvo be galo malonus ir paslaugus. Labai labai dziaugiuos savo pasirinkimu
tai vis delto vyro neileido??? nei trupucio??? ar bandet kovoti kad ileistu? ar neileido ir viskas, nekreipet demesio, ta prasme nei lankyti, nei dalyvauti gimdyme - niekur niekur???????
QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 05, 20:04)
tai vis delto vyro neileido??? nei trupucio??? ar bandet kovoti kad ileistu? ar neileido ir viskas, nekreipet demesio, ta prasme nei lankyti, nei dalyvauti gimdyme - niekur niekur???????
gimdant nei vieno neileidzia vyro, o lankyt jei vyras sveikas (net pazymas vyrai issiimineja pas daktarus, kad neserga), tai trumpam ileidzia. Gaila, kad vyras nesudalyvavo, bet ka darysi, kad tenka tokiu metu gimdyt. Su treciu atsigriebsim
QUOTE(MilDuXe... @ 2009 12 05, 20:04)
manau maziau pergyventi reikia manau daug svarbiau ne dalyvavimas o mazylio sveikata
tik pagalvokite jaigu visiem leistu dalyvauti,laisvai vaikscioti,kiek bacilu butu naujagimiams tai tikrai ne i nauda
tad maziau stresuokite
Papildyta:
QUOTE(Fantazia @ 2009 12 04, 18:44)
nezinau ,kai pas jus
bet pas mus poliklinikoi tokia tvarka islenda sesute , klausia laukencio kolidoriuje, ar sveikas, tas atsako sveikas, gerai duokit pasirasysiu ...
vat toks ir tikrinimas
manau dabar tikrai teisinga,kad tokiu baisiu periodu neileidzia vyru aisku gaila,apmaudu, norisi,kad butu salia
bet gi ne vilniuje gimdot Trakai , Trakai, toks nuostabus personalas,nuosirdukas, jauku, tik gimdyt ir gimdyt ten
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 05:00)
tik pagalvokite jaigu visiem leistu dalyvauti,laisvai vaikscioti,kiek bacilu butu naujagimiams tai tikrai ne i nauda
manau dabar tikrai teisinga,kad tokiu baisiu periodu neileidzia vyru
man atrodo cia galetume diskutuoti iki kitu metu, kad vyras - tai ne "visi", ir kad lankyt, arba "laisvai vaikscioti" - lai nelanko, bet gimdymas yra gimdymas...
personalas zinoma - gal ir super, bet jokia sesute neatstos vyro, leliuko tecio per 10val trunkancius saremius.. tiesiog taip jau yra..
rabrasa, nu, deja negali zinot, kiek truks saremiai, vienos per 20 min pagimdo kitos pora valandu ale as trecios ir para gimdo...dar saremiai saremiais, bet labiausiai gal noretusi, kad pats suitikimas butu visu triju is karto tecio, mamos ir kudikelio
Fantazia, mano maze vyras susapnavo..vaikai pries ateidami "prisistato" tik vieni pamena, kiti ne, as visus tris vaikus irgi sapne maciau...antrojo nemaciau, bet sirdyje zinau is sapno, kaip atrode mano isejusi mergyte
Fantazia, mano maze vyras susapnavo..vaikai pries ateidami "prisistato" tik vieni pamena, kiti ne, as visus tris vaikus irgi sapne maciau...antrojo nemaciau, bet sirdyje zinau is sapno, kaip atrode mano isejusi mergyte