QUOTE(Alchemie @ 2009 12 03, 15:01)
kas cia taip sake? as tariausi, su ja, ji man ne zodzio apie kainas ir atlygi neminejo, juolab apie "stafke" nors aisku, gal nuo birzelio pasikeite daug kas
Streizeine ten nedirba
Variakojiene dirba
http://www.bak.lt/gydytojai/
hmz.. lygtais kazkuri moteris, kuria cia pasisakynejo - del to sia gydytoja iskart isbraukiau is saraso
o jei ne paslaptis kiek tu jai mokejai? jei cia negali, gal gali i privata atsiusti jos kainele, bent jau birzelio menesio...
beja, keik girdejau, tai ir gydytoju kainos pakritusios
o kur rogalskis dingo is BAK saraso???
del antakalnio patologinio 3 auksto - tai patylesiu, du kartus gulejau - jauciu nei vieno gero zodzio niekam negaleciau pasakyti, nebent vienai valytojai, tokia nuosirdi buvo
del maitinimo trakuose, ant musu vaikiuko sake, kas cia per noreika gimes, ant viso auksto taip dainuoja
tai siule ir misinuko ir kazkokios gliukozes, kad nusiramintu - sakiau jokiais budais
ir niekas jam jo nedave, taip zindyti nemokejau - atejo ir viena ir kita akusere, moke kaip reikia, speneliai jau nuciulpti, tai ir su anpapiais bandem - isvis papio neme, tada kompreselius dejom - zodziu viskas susitvarke - isvaziavom is ligonines su tiekpieno, kad kokiu buciau ismaitinus
dar koki puse metu fontanais variau, o ir nutraukus maitinima, kai vaiku buvo pusantru metu - siek tiek dfaugiau, dar paspausdus pieno turejau... dingo, kai pradejau lauktis antro
o tos uzuolaideles, tai manau ir dabar tebekabo, nors skaitant sia temele berods vasaros pabaigoje, ar rudenio pradzioje, kazkas minejo, jog naudojosi dusu is mokamos palatos, kadangi ten kazkas tvarkoma buvo, tik ar siaip kazka tvarke, ar remontavo negaliu pasakyti
bet del sito tai isgyventi galima manau
juk tai laikinas dalykas... o antakalnyje isvis baisu
mane apziuryneja ant kedes, o cia dar kazkam saremius matuoja, kazkoks vyras jau lydi moteri i gimdykla...
apie higiena tai bendrai antakalnio patylesiu - jau rasiau ne karta...
jau man mazai beliko dieneliu iki susitikimo su leliuku
papasakosiu kaip ten kas naujo - jei turesiu laiko prisesti prieinterneto - nes reiks prisitaikyti prie naujo gyvenimo
du vaikuciai, namu ruosa ir dar darbas
na bent jau trumpai - tai pazadu