QUOTE(MilDuXe... @ 2009 11 06, 13:02)
niu eile, kai as ant tokiu dalyku laiminga, man buvo eile. buvau pastatyta sesta berods buvo daug gimdyviu kai gimdziau pirmaji, bet gydytojai juk zino kuriai ten kas bus pirmiau, sustate eile ir visos normaliai buvo, gimdymai kas 2-3 valandas buvo, sukom ratus koridoriuje ir viskas, kai kas pagimdo, visas apziuri likusias ir jei reikia pakoreguoja eile
palatu visoms uzteko su vyrais, viena buvo viena, jai teko daryti cezari, tai girdejau siek tiek pyko ant jos, kad pas juos privaloma, kad kazkas butu ir padetu, tad po keliu valandu atvyko pas ja drauge i pagalba.
tada buvo pilnatis, sako pas juos pirma, atra pilnaties dienomis visad daugiau gimdyviu, bet po to pora dienu niekas negimde, o gal tik viena kokia. kai kitos atvyko, jau tas israsyti reikejo...
sita pilnati jau pralaukiau, tai tikiuos Dievas duos iki kitos pilnaties datraukti tada jau galesiu drasiai i trakus vaziuoti, nes busiu isnesiojus kiek reikia
palatu visoms uzteko su vyrais, viena buvo viena, jai teko daryti cezari, tai girdejau siek tiek pyko ant jos, kad pas juos privaloma, kad kazkas butu ir padetu, tad po keliu valandu atvyko pas ja drauge i pagalba.
tada buvo pilnatis, sako pas juos pirma, atra pilnaties dienomis visad daugiau gimdyviu, bet po to pora dienu niekas negimde, o gal tik viena kokia. kai kitos atvyko, jau tas israsyti reikejo...
sita pilnati jau pralaukiau, tai tikiuos Dievas duos iki kitos pilnaties datraukti tada jau galesiu drasiai i trakus vaziuoti, nes busiu isnesiojus kiek reikia
oho, netgi sitaip ? na siaip logiska, kad jei yra vyras, tai jis padeda mamai, gal joms maziau lakstyt reikia...
bet vis galvodavau ar tie vyrai medikams daugiau padeda ar daugiau trukdo...
smagu kad toks poziuris Trakuose. Kai gims musu leliukas, esu tikra, nei as nei leliuko tetis nenoresim nei minutelei skirtis su mazyliuku.. tai nerimavau kad neisvarytu jo...