QUOTE(Katuliux @ 2009 11 03, 16:50)
man kazkaip vis klausimas kirba...nu sakykim jei as nesitariu ir prasideda saremai varau i trakus..ir atvaziavusi saku...privet ja vasa cioce ar kaip? Ar mane tikrai priims?
Buk rami priims
Papildyta:
QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 11 03, 18:15)
na as irgi nesitarusi - bet planuoju taip ir vaziuoti - privet... normalu?
Mamukai, nu toooki durna klausima turiu, nepykit, padekit.... ar tikrai gulint jau ant stalo, isstumimo metu vyrui nesimato viso to gerio stovinciam prie galvos? as kaip nemaciusi tu stalu, tai jeigu jie nera pakankamai auksti, tai viskas ten matosi... o kaip yra is tiesu? as nenoriu, kad vyras matytu.. bet kad dalyvautu noriu
ir dar vienas klausimas - jeigu noresiu atsilyginti po visko - kada tai padaryti?? juk ten pamainos gana greitai keiciasi... kada mamytes tai darote? iskart kai gimsta leliukas begti i palata pinigeliu
Mamukai, nu toooki durna klausima turiu, nepykit, padekit.... ar tikrai gulint jau ant stalo, isstumimo metu vyrui nesimato viso to gerio stovinciam prie galvos? as kaip nemaciusi tu stalu, tai jeigu jie nera pakankamai auksti, tai viskas ten matosi... o kaip yra is tiesu? as nenoriu, kad vyras matytu.. bet kad dalyvautu noriu
ir dar vienas klausimas - jeigu noresiu atsilyginti po visko - kada tai padaryti?? juk ten pamainos gana greitai keiciasi... kada mamytes tai darote? iskart kai gimsta leliukas begti i palata pinigeliu
trakuose gyd. dirba paromis, tad ne 8val. bet visa para, tad didele tikimybe, kad gyd.niekur nepabegs ir galima atsiskaityti ramiai kada apsigyvensite palatoje, arba reikia ipareigoti vyra, kad jis tai padarytu is karto po gimdymo.
Mano gimdymas baigesi 10val., o pamaina 8val. keitesi. Gyd.pasiliko, kol viskas baigsis, o akusere pasikeite - bet tame bedos neizvelgiau..
Vyras buna prie galvos gimdyves, tad kas vyksta is gyd.puses nemato. Tiesa man uzdave klausyma kada pradejo matytis galvute :Ar norit kad vyras paziuretu ? As aisku atsoviau- NE ir viskas tuo pasibaige Abudu vaikuti pamateme kada jis gime visumoje.