Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (8 tema)

QUOTE(shipra @ 2009 09 30, 19:01)
isivaizduoju  wub.gif

bandau issiklausyti i save ir i vaikuti ir pagaliau pajausti "pirmuosius zingsnelius"... ir taip jau ne kas dien, bet po 100 kart per diena blush2.gif

Labai tikiuosi, kad Traku GN nenuvils nei manes nei mano brangiausio smile.gif , nes kitu variantu net rimtai nesvarsteme.
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 30, 12:23)
nu joa, jei dirba ne visa diena, tai tikimybe uztaikyt pas ji maza... bet jis gerulis...

aga, gerulis drinks_cheers.gif , ir man patikdavo pas jį lankytis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viltrake @ 2009 09 30, 22:21)
bandau issiklausyti i save ir i vaikuti ir pagaliau pajausti "pirmuosius zingsnelius"... ir taip jau ne kas dien, bet po 100 kart per diena  blush2.gif 

Labai tikiuosi, kad Traku GN nenuvils nei manes nei mano brangiausio smile.gif , nes kitu variantu net rimtai nesvarsteme.

viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif , Trakuose daug fainiau nei kur Vilniuj ar Kauno klinikose, ten labai daug gimdyvių, o čia apie tave kaip apie princesę šokinės, pamatysi smile.gif
Atsakyti

viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif , Trakuose daug fainiau nei kur Vilniuj ar Kauno klinikose, ten labai daug gimdyvių, o čia apie tave kaip apie princesę šokinės, pamatysi smile.gif
[/quote]

Aciu 4u.gif tu labai miela rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=viltrake,2009 10 01, 13:07]
[/quote]

Aciu 4u.gif tu labai miela rolleyes.gif
[/quote]
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltrake @ 2009 09 30, 22:21)
bandau issiklausyti i save ir i vaikuti ir pagaliau pajausti "pirmuosius zingsnelius"... ir taip jau ne kas dien, bet po 100 kart per diena  blush2.gif 

manau, kad viskas turetu buti gerai... kaip geleta sako, busi kaip princese ir aplink tave sokines wink.gif tikekimes, kad taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 10 02, 17:38)
manau, kad viskas turetu buti gerai... kaip geleta sako, busi kaip princese ir aplink tave sokines wink.gif tikekimes, kad taip ir bus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bus bus, pamatysi 4u.gif , kai atsigausi tada mums į temą iš kart parašyk Viltrake, labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 10 02, 17:54)
bus bus, pamatysi 4u.gif , kai atsigausi tada mums į temą iš kart parašyk Viltrake, labai lauksim 4u.gif

Aciu labai uz palaikyma biggrin.gif
butinai tik sugrizusi is ligonines parasysiu atsiliepimus kokie jie bebutu..

Beja pradingo is musu rato Rylka, kuri turejo gimdyti labai panasiai kaip as... reikia manyti, kad ji jau sekmingai pagimde ???.... ax.gif
Atsakyti
Mergaites, Rylka vis dar laukia tooooooos dienos..... tongue.gif
Laukia, laukia, ziuri, kas cia bus:).
Siandien terminukas suejo, buvau pas Gine, sako, na, laukiam pirmadienio.
Tai va, dabar Rylka laukia pirmadienio (arba savaitgalio) smile.gif
O taip sunku laukti....
O ir bijau...
Ech...
Atsakyti
QUOTE(rylka @ 2009 10 02, 20:33)
Siandien  terminukas suejo, buvau pas Gine, sako, na, laukiam pirmadienio.
O taip sunku laukti....
O ir bijau...
Ech...

pamatysi, kai ateis TA akimirki, jau nebebus baimes, bus tk beprotiskas laukimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rylka @ 2009 10 02, 19:33)
Siandien  terminukas suejo, buvau pas Gine, sako, na, laukiam pirmadienio.
O taip sunku laukti....
O ir bijau...
Ech...

nebijok, mes su tavim 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=lincia_pincia,2009 09 21, 09:47]
gali buti.. tokia zila moteriske... doh.gif kai prisimenu ikisiol nupurto... doh.gif doh.gif doh.gif
man ir taip gimdos kaklelio apziura laaaabai skausminga visalaik budavo (matyt as is tu, jautresniu), o pas ja tai norejosi sokt nuo stalu ir begt kur traku paezeren gimdyt doh.gif doh.gif doh.gif siuabas ne daktare... doh.gif

Taip taip ta pati zila moteriske 4u.gif Bet dziaugiuosi, kad ne visoms ji tokia jau negera buvo smile.gif Taciau tuo metu labai dziaugiausi, kad buvau susitarus su gydytoja Erika. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziukasss: 04 spalio 2009 - 11:00
[quote=drieziukasss,2009 10 04, 11:58]
[quote=lincia_pincia,2009 09 21, 09:47]
gali buti.. tokia zila moteriske... doh.gif kai prisimenu ikisiol nupurto... doh.gif doh.gif doh.gif
man ir taip gimdos kaklelio apziura laaaabai skausminga visalaik budavo (matyt as is tu, jautresniu), o pas ja tai norejosi sokt nuo stalu ir begt kur traku paezeren gimdyt doh.gif doh.gif doh.gif siuabas ne daktare... doh.gif

Taip taip ta pati zila moteriske 4u.gif Bet dziaugiuosi, kad ne visoms ji tokia jau negera buvo smile.gif Taciau tuo metu labai dziaugiausi, kad buvau susitarus su gydytoja Erika. blush2.gif
[/quote]

o kodel tau Erika nepatiko? blink.gif man pas ja gimdyti neteko, bet apziuroj buvau.. tai ji man labai maloni ir miela pasirode.. 4u.gif
Atsakyti