QUOTE(callmyname @ 2009 09 16, 16:57)
Nesupratau... Sorry, as kaip is kitos planetos - kokia speciali apranga reikalinga teciui?
Galima smulkiau paaiskinti? Aciu!
ne as, kadangi atvaziavau
ne gimdyti, nakti, mane pagulde ir niekas nesitikejo kad
jau gimdau, o viskas prasidejo laaaaabai staigiai, ai vyrui jokios aprangos nebuvau paemus...
aciu dievui, kad tanakt buvau viena skyriuje, daktares buvo dvi (nes budejo viena tokia, nepamenu pavardes, bet itin nemaloni moteriske, tokia zema, stambi, kuri patikrinu gimdos kakleli (iki atvziuojant Variakojienei) net nesiteike man pasakyti kokia situacija
).. tai va... tai vyrui susaude gydytojo chalata
dave kazkokias tapkes ir viskas
kepures net nedejo... o gal dejo bet nepamenu
bet siaip tai reikia patiems nusipirkti... ieskokite didziosiose Euro vaistinese (Ukmerges maximoje ir t.t.) ten eina antbaciai (nors galima atsivezti ir svarias tapkes, su jom ileidzia i gimdykla), chalatas ir kepure tokia kaip i dusa
QUOTE(viltrake @ 2009 09 18, 15:19)
Noriu pasiguosti
: jau labai prailgo laukti.. rodos pradejau jau nebe dienas, bet valandas skaiciuoti
, prasidejo 39savaite
Vakar kojos taip istino, kad issigandau kojines nusiemusi - visai kaip meskino... organizmas poilsio ir pogulio reikalauja, nors i sporta nueiti vis dar prisiverciu
echt, skautau tavo
problemas ir juokas ima... pamenu kai pati paskutine savaite jau vaiksciojau kaip meska ir visiems is eiles skundziaus kaip man sunku, kaip kad greiciau ir t.t. o dabar kai griztu agal tai net sirdele suvirpa.. pamenu ta baime, ta jauduli, ta srdeles virpejima, vos sudilgciojus pilvuke... ir ta mazutes plazdejima po sirdele, kuris kartais toli grazu ne i plazdejima panasus buvo (galvojom, akd maziuke futbolininke bus
)... ir isties kaip tada gera buvo jausti ja manyje...
zinok tos paskutines akimirkos istie neikainojamos, nepaisant meskos sindromo, istinusiu koju, skaudancios tarpvietes ir t.t. juk tai paskutines ramybes, tylaus susiliejimo akimirkos