Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (8 tema)

QUOTE(geleta @ 2009 09 11, 21:33)
sveikos merginos smile.gif siųlau visoms gimdyti trakuose 4u.gif , mes su dukryte nuo vakar jau namuose, važivau gimdyti su niekuo nesitarus, bet priėmė super, labai šaunus kolektyvas, gimdymą priiminėjo gydytoja liubove vaitoškienė ir akušerė janina, abi fantastiškos moterys, pagimdžiau dukrytę per 2 valandas, labai esu joms dėkinga, gimdymas įvertintas 10 balų 4u.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif Kaip smagu skaityti tokias naujienas thumbup.gif Aukit ir stiprėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif
Jau senokai paskaitau jūsų pokalbius. Tiesą pasakius, tada dar net nesilaukiau ax.gif O dabar, kai šita tema ypač aktuali, nusprendžiau prisijungti į jūsų gretas, jei galima 4u.gif
Iš pradžių dar dvejojau kur gimdyti, bet dabar apsistojau ties Trakais.
Laukiam pirmo džiaugsmelio, kuris turėtų su mumis pasimatyti spalio pabaigoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 09 11, 22:33)
sveikos merginos smile.gif siųlau visoms gimdyti trakuose 4u.gif , mes su dukryte nuo vakar jau namuose, važivau gimdyti su niekuo nesitarus, bet priėmė super, labai šaunus kolektyvas, gimdymą priiminėjo gydytoja liubove vaitoškienė ir akušerė janina, abi fantastiškos moterys, pagimdžiau dukrytę per 2 valandas, labai esu joms dėkinga, gimdymas įvertintas 10 balų 4u.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif aukit sveiki ir ramus smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau grizom is Traku, su sauniuoju suneliu wub.gif
Trakus drasiai galeciau visiems rekomenduoti, be jokiu abejoniu. Vaziavom nesitare su savaites pernesiojimu. Mus pagulde stebejimui bet sekancia diena naturaliai prasidejo saremiai, pagimdem per mazdaug 5 valandas. Gimdyma prieme gydytoja Liubov (labai sauni, kantri ir demesinga, aciu jai 4u.gif ). Gimdymas buvo su mazom komplikacijom, bet per visa procesa mum su vyru sake, kas yra daroma ir kam. Man tai buvo labai svarbu.
Pogimdyvine prieziura taip pat sauni, visos akuseres demesingos, noriai padedavo ir atsakydavo i visus klausimus.
Vieninteliai ne tokie saunus dalykai tai maistas ir bendras dusas, bet tai ne pagrindiniai dalykai todel keleta dienu pakenteti galima. Todel drasiai vaziuokit, tikrai pasirupins ir gimdyma prisiminsit tik teigiamai.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

as irgi gimdziau Trakuose, bet buvau susitarusi su gydytoju R.Rogalskiu. Visa nestuma pas ji vaiksciojau, tai be jokiu abejoniu norejau pas ji ir gimdyti.. 4u.gif viskas praejo labai gerai, gydytojas puikus (nors tuo ne neabejojau!), pas nieka kita daugiau negimdyciau tik pas ji ir tik Trakuose. Beje, ten guledama jauciausi kaip kokioj privacioj ligoninej, nes aptarnavimas ir rupinimasis nerealus thumbup.gif
Na gal tik bendras dusas is tikruju nelabai patiko, bet norincios didesnes prabangos gali rinktis privacia palata, kurioje yra ir tualetas ir dusas. Manau pora dienu tikrai galima pakenteti tongue.gif
O dabar dziaugiames labai saunia mergyte wub.gif
Atsakyti
Paskaičius jūsų atsiliepimus apie Trakus, net baimė gimdyti praeina thumbup.gif
Atsakyti
Mergaite, apsvieskit mane, nes nenutuokiu. Tai gimdymo procese svarbesnis yra gydytojas ar akusere? kas ka daro? ar galetumete man paaiskinti unsure.gif
Atsakyti
Gimdyme akusere yra kaip orkestras o gydytoja kaip dirigentas. Abi reikalingos, kitaip nebus muzikos 4u.gif akusere isvairuoja vaikiuka, o gydytoja stebi, kokia situacija ir kaip ja valdyti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 14, 22:11)
Gimdyme akusere yra kaip orkestras o gydytoja kaip dirigentas. Abi reikalingos, kitaip nebus muzikos 4u.gif akusere isvairuoja vaikiuka, o gydytoja stebi, kokia situacija ir kaip ja valdyti

bet tai su kuo tada labai reikia tartis?
ar svarbiau geras dirigentas ar geras muzikantas? smile.gif
Atsakyti
Aš planuoju važiuot gimdyt nesitarus. O po to atsidėkoti.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 15, 01:02)
Aš planuoju važiuot gimdyt nesitarus. O po to atsidėkoti.

Aš taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viltrake @ 2009 09 11, 21:09)
Fantazia,
labai dekui uz issamu atsakyma smile.gif

dar paklausiu  ax.gif
Ar vaikutis pilvelyje buvo labai judrus ? o galkaip tik labai ramus ?
Manasis labai daug sportuoja, bijau kad gali apsinarplioti virkstele...

Maniskis buvo laaabai judrus iki pat gimdymo ax.gif
Pas mane buvo daug vandenu, todel ir mazius galejo laisviau judeti. O virkstele tai galbut apsivijo gimdymo metu, nes pries dvi dienas iki gimdymo vedeja ziurejo echoskopu ir nepastebejo apsivijusios virksteles.
Atsakyti