QUOTE(neriukas @ 2009 09 04, 17:49)
to ir linkiu
antras mano gimdymas laabai lengvas - 20 min ir turėjau savo kruopytę
nu net uzpavydejau, man buvo 2 val. darbo ir sake tipo lengvai gimdziau, o cia 20 min
isduok palsapti
vaziuosiu trecio gimdyt
QUOTE(geleta @ 2009 09 04, 21:09)
jei planiniam cezariui tai tarčiausi su gydytoja, jei normaliai gimdyti, tai aš su akušere tarčiausi, nes
manau didesnę reikšmę akušerė turi, kai natūraliai gimdai
Papildyta:
bet si syki kai gimdziau, tai supratau, akd gydytoja irgi labai svarbu, nes akuere tarese su gydytoja del daugelio dalyku, o kai jau buvo stumimas ir man dingo saremiai, gydytoja kazkaip greitai ir paprastai issprende sita situacija, sukeldama saremi pilvo pagnaibymu, o ilgesnis delsimas butu itakojes vaiko pridusima..aisku gal akusere irgi butu ta padariusi, bet manau, akd gydytoja privalo buti gimdyme
vajkar mes buvome Stantariskiu poliklinikoje mazules sirdute aptikritnti. ir zinot ka, ten svarrios palutes pakloti vaiko apziurai yra deficitas
jie baisiai apsidziauge, kad as turejau savu...taigi galimas daiktas, akd ir Trakuose paluciu, naktiniu keitimas yra ribotas (mane keite naktinius net neistepus ju krauju, o pvz. po dienos as budavau labai suprakaitavusi, tai mielai man pakiesdavo, dabar manau taip nebus
)
Zodziu siulau isimesti keleta savu marliniu paluciu vaikui, del viso pikto