Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (8 tema)

QUOTE(Naujamarte @ 2009 09 03, 18:06)
Sveikinimai naujoms mamytems  4u.gif
Aciu, kad dalinates patirtimi, sustiprinote apsisprendima gimdyti Trakuose  ax.gif

jau į tuos namus ir aš gereitai važiuosiu smile.gif , įdomu kaip ten man pasiseks smile.gif , paskui aišku irgi būtinai parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2009 09 02, 10:36)

QUOTE(Vover @ 2009 09 02, 14:32)

Dideliausi sveikinimai naujoms mamytėms ir jų vaikiukams 4u.gif

geleta lauksim atsiliepimų ax.gif

Tik vat čia paskaičiau, kad visos palatos perpildytos, kaži nebus taip, kad nepriims ir išsiųs į Vln? Nors aš registruota tai Trakuose blush2.gif bet gal iki mano laiko nebus perpildyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurukasr: 03 rugsėjo 2009 - 21:06
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 03, 22:05)
Dideliausi sveikinimai naujoms mamytėms ir jų vaikiukams  4u.gif

geleta lauksim atsiliepimų  ax.gif

Tik vat čia paskaičiau, kad visos palatos perpildytos, kaži nebus taip, kad nepriims ir išsiųs į Vln? Nors aš registruota tai Trakuose  blush2.gif bet gal iki mano laiko nebus perpildyta  ax.gif

man atrodo, čia skaitosi, jei palatoj po vieną gimdyvę, tai ir perpildyta, o lovos palatoj tai 2, iš bėdos guldo po 2 gimdyvės, manau neišsiųs į Vilnių, užtex vietos visom smile.gif , arba tau vietą rezervuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2009 09 02, 10:36)

Kadangi ir dukryte gimdziau Trakuose pries pora metu, tai pastebejau keleta skirtumu, kuriuos tikriausia leme krize wub.gif Kai pagimdziau dukryte, buvo labai daznai keiciamos paklodes, duodamos palutes ir t. t., o sikart patalynes isvis niekas nekeite, palutes irgi gavau tik 2 per visa laika, todel siulyciau gimdysiancioms Trakuose pasirupinti siais dalykais pacioms smile.gif  (nors gal cia tik man taip  buvo). Dar pastebejau, kad nebeliko remeju, reklamos dalintoju - kai pagimdziau pirmakart, tai gavau visokiu meginuku, lankstinuku ir t. t., sikart to nebuvo wub.gif  Bet man to ir nereikejo. Kita vertus, kai gimdai pirmakart bet kokia informacija yra naudinga, todel tie bukletai nepamaiso smile.gif  O siaip tai Trakai yra jega. Aisku, sikart demesio gavau gal ir maziau, bet juk jau daug ka moku is anksciau, tai tikrai neturiu kuo skustis biggrin.gif  Sekmes visoms gimdysiancioms ir tikrai nedvejokit del savo apsisprendimo smile.gif

kaip idomu g.gif as birzeli dar gavau remeju dovanas. Beje del patalynes, tai man keite, kai sutepiau, o paluciu arba naktiniu reikejo tiesiog paprasyti ir atnese. Nors gal tikrai taupo dabar g.gif
Manau, akd jei palatos pilnos, tai gali i kita skyriu paguldyti, ne beda mirksiukas.gif nesiusgi i Vilniu, kad pakeliui pagimdytum
Atsakyti
o sakykit su kuo labiau reikia tartis su akusere ar su gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 09 03, 22:26)
man atrodo, čia skaitosi, jei palatoj po vieną gimdyvę, tai ir perpildyta, o lovos palatoj tai 2, iš bėdos guldo po 2 gimdyvės, manau neišsiųs į Vilnių, užtex vietos visom smile.gif , arba tau vietą rezervuosiu biggrin.gif

Oi man dar reikia pakentėt. Likus dviem savaitėlėm pasidomėsiu kaip situacija ir jei ką rezervuosiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 09 04, 08:22)

na as tarciausi su gydytoja, jos paskui "pasidallina" manau 4u.gif

o as vat del planinio CP norejau paklaust, kaip ten tas tarimasis vyksta ar imanoma vaziuoti pas ta diena budinti gydytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banginiukas: 04 rugsėjo 2009 - 15:08
QUOTE(banginiukas @ 2009 09 04, 16:06)
na as tarciausi su gydytoja, jos paskui "pasidallina" manau  4u.gif

o as vat del planinio CP norejau paklaust, kaip ten tas tarimasis vyksta ar imanoma vaziuoti pas ta diena budinti gydytoja?

kiek girdejau tai tobuliausia vieta cezariams yra AK. ten sake padarys kaip tik tu nori, o trakai daugiau naturalistai.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2009 09 04, 17:06)
na as tarciausi su gydytoja, jos paskui "pasidallina" manau  4u.gif

patarčiau nerizikuoti, ten nevisomis dienomis yra gydytojai darantis cp, ekstra akveju kviecia iš namų gyd, tai žinat, kad laukia cp geriau nerizikuoti ir išsiaiškinti kuriomis dienomis jį daro
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 09 02, 22:08)
kaip aš norėčiau, kad vėl man Kristina papultų wub.gif  wub.gif  wub.gif
o tau antras gimdymas gal nors kiek lengvesnis buvo?mane kažkaip jau kankina abejonės prieš pabaigą smile.gif

to ir linkiu mirksiukas.gif

antras mano gimdymas laabai lengvas - 20 min ir turėjau savo kruopytę bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 09 04, 10:22)

jei planiniam cezariui tai tarčiausi su gydytoja, jei normaliai gimdyti, tai aš su akušere tarčiausi, nes manau didesnę reikšmę akušerė turi, kai natūraliai gimdai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neriukas @ 2009 09 04, 17:49)
to ir linkiu  mirksiukas.gif

antras mano gimdymas laabai lengvas - 20 min ir turėjau savo kruopytę bigsmile.gif  mirksiukas.gif

o kaip fainai, kad man taip smile.gif
Atsakyti
sveikos.Trakuose reikia moketi uz vaistus,pataline ir t.t?????.Nes Vilniuje gimdymo namuose ikainiai ira.Gimdyvei duoda sarasa ka reikia nupirkt.Palutes ir kazkoki skysti ir vaistus ir dar kazka reikia nupirkt unsure.gif
Atsakyti